radzik1e Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam Poszukuję planów małego samolotu rc 3ch najlepiej trenerka (ale innymi też nie pogardzę) takiego do 1 m rozpiętości pod wyposażenie : 1) silnik e-max 2822 , akku flightmax 2s 1300mAh . Bardzo proszę o propozycję i z góry dziękuję Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ToTo-0 na stronie Motylastego. Tani, łatwy w budowie, dobrze lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 RWD by skazoo , Toto By Motylasty (dział od czego zacząć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Cimek RWD 5 już robiłem a chcę jakieś nowe samoloty tworzyć i uczyć się na nich latać. A toto to rzeczywiście dobry pomysł że sam na niego nie wpadłem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ultron 3d, toto 1, Rekreacyjny górnopłat z RCPM(szukaj w modele średniej wielkości) Piper J3 cub park trainer(obecnie lata nim moja połowica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zefir PiotraP. Bardzo prosty, 3 kanały, nieźle lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ESA 3 kanały lata świetnie i rozwija umiejętności pilota :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dziękuję za wszystkie propozycję wybór padła na totka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi