utopia Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dokładnie. Silniejszy żżera słabszego i spokój ma być. ;Ddlatego nie lubię wegetarian - wyżerają żarcie mojemu żarciu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Takie będą Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie. To są skutki bezstresowego wychowania pokolenia JP II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 to o czym pisał madrian, że nie ty, a oficer udowadnia winę i obowiązuje cię (jako powiedzmy sprawcę) zasada domniemania niewinności, a tak przy okazji, nie sprzątanie po sobie, zostawianie śmieci w miejscu uczęszczanym przez innych (wtym zużytego śrutu...) jest karalne, jak mi się dobrze wydaje, ustawa określa co jest śmieć, a co śmieciem nie jest. Ciekawi mnie co się stało ze smieciami, od których zaczął się ten wątek, bo o ile dobrze widziałem znikły (zniknęły? Ładziak się wypowie :twisted: ) czyżby koledzy przeczytali ten post i poszli po rozum do głowy? Utopia święta racja!! Wegetarianie zaburzają naturalny cykl żywieniowy i doprowadzają, do zwiększenia ilości niebezpiecznych substancji w organiźmie, ze względu na większe stężenie w/w w zielonym, krówka zawsze coś przetworzy i do mięska się nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoff Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o o śmieci na retkini (brus) to troszkę ich zostało. Sam wczoraj kilka puszek i 2 butelki przy okazji latania zebrałem. Za to petów tam jak kamieni. Co do wiatrówek dalej się nie zgadzam.Takie moje prawo czy się to wszystkim podoba czy nie . Jestem jak Niewierny Tomasz który musi dotknąć pomacać i uwierzy. Więc gdy tylko będę miał chwilę pójdę do ludzi którzy rozwieją moje wątpliwości (na komendę ). I jeśli wszystko co opisał pan Madrian okaże się prawdą to odwiedze sklep militaria na piotrkowskiej i ... Swoją drogą ucieszył bym się gdyby wszystko było tak jak w opisie Madriana gdyż w końcu zabrał bym ze wsi moją starą dobrą czeską slavie. Jakie będą Rzeczypospolite "chowane bezstresowo pokolenia JP II" to dopiero zobaczymy. A co dzieje się teraz każdy widzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dopóki policja nie udowodni tobie, że złamałeś prawo - jesteś niewinny i nie musisz tego udowadniać w żaden sposób. Odwrotnie było przed rokiem 1989... :crazy: Chyba jeszcze nigdy nie zostałeś wezwany przez Urząd Skarbowy tam jest nadal jak przed 1989r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi