-==PEGAZ==- Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Na naszym rynku rozpoczyna działalność nowy sklep. Oferta ciągle się poszerza, ale widać że w końcu ceny w wielu sklepach zaczynają być konkurencyjne. Ciekawe ceny mają na regle 3F. http://www.4hobby.pl/ P.S. Na allegro można go znaleźć jako 4hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Najlepsza jest promocja ostatniego silnika, ze 100,50 na 170. Czysty zysk :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja tam widze cene 188,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wyreguluj sobie monitor stała cena 188,50 złdziś promocja, zapłacisz tylko 170,00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 To chyba filia Unitedhobbies, bo mają takie samo logo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja tam widze cene 188,50 No fakt. W drugich oczach lepiej widać :oops: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Właśnie się dowiedziałem, że właściciel firmy 4hobby - KILOP zjawił się na naszym forum. Czeka tylko na aktywację konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilop Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no i jak miło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Fajnie, że powstają nowe sklepy, to cieszy. Konkurencja będzie większa i może ceny spadną (choć już i tak są na granicy opłacalności dla niektórych sprzedających). EDIT: Miałem pewne zastrzeżenia co do sprzedającego. Chodziło o gwarancję modelu jaki zakupiłem na początku roku u niego poprzez aukcję na allegro. Dostałem od niego informację, że modele były sprzedawane w spółce z innym allegrowiczem i po przejęciu jej w całości przez kilopa nastąpiły małe problemy z załatwieniem mojej sprawy z gwarancją. Przed chwilą rozmawialiśmy i wszystko sobie wyjaśniliśmy, otrzymałem zwrot kosztów za model i uważam sprawę za pomyślnie załatwioną. Wychodzę z założenia, że Kilop działa w dobrej wierze i cieszy mnie chęć pomyślnego załatwienia tej sprawy. To miłe, że forum pomaga także w takich sytuacjach Pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ciekawy jestem czy ten post zostanie usunięty przez adminów bez powodu No, pół tego wątku już zniknęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zniknęło pół tematu od posta wiecza który notabene nie powinien mieć miejsca, a reszta postów była nt posta wiecza wiec też poleciała. Kasowałem ja. Bardzo rzadko ktokolwiek z uprawnionych decyduje się na kasowanie postów ale tutaj niestety sytuacja tego wymagała. Teraz macie tu właściciela sklepu i z nim możecie dalej dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 OK. Nie będę polemizował, bo admin ma zawsze rację Co do meritum - mam pytanie właśnie do właściciela sklepu - dlaczego przy znakomitej większości towarów (np. cała kategoria Silniki, Śmigła, Pakiety) jest "wysyłka 2 dni" (a było wcześniej 3-4 dni) ? Wygląda to tak, jakby nic nie było u Was lokalnie na stanie i moim zdaniem nie wygląda dobrze. Nie ujmując oczywiście nic ciekawym cenom np. na reglery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilop Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 MIQ27 specjalnie dla Ciebie zmieniłem na 2 dni jednakże nawet przesyłki priorytetowe często zdarza się, że nie dochodzą w 2 dni, lecz, w 3 dlatego było 3-4 dni porostu z doświadczenia wiem, iż niestety nie jest to zależne od nas, lecz od poczty nawet, jeśli paczka zostanie wysłana przed 17 i z głównego miejsca wysyłki poczty z Łodzi tj. z poczty przy dworcu kaliskim. Jednakże dostaje telefony z podziękowaniem iż paczki przychodzą następnego dnia po złożeniu zamówienia na przykład do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 MIQ27 specjalnie dla Ciebie zmieniłem na 2 dni jednakże nawet przesyłki priorytetowe często zdarza się, że nie dochodzą w 2 dni, lecz, w 3 dlatego było 3-4 dni porostu z doświadczenia wiem, iż niestety nie jest to zależne od nas, lecz od poczty nawet, jeśli paczka zostanie wysłana przed 17 i z głównego miejsca wysyłki poczty z Łodzi tj. z poczty przy dworcu kaliskim. Popatrz jak to robia w innych duzych sklepach. Czas realizacji - 1 dzien. A w regulaminie sklepu jest zapis w stylu: "Czas realizacji obejmuje zapakowanie zamowionego towaru i wyslanie go. Przesylki sa wysylane w dni robocze - jezeli zamowienie zostanie zlozone w dzien ustawowo wolny od pracy, zostanie zrealizowane pierwszego dnia roboczego. Do czasu realizacji nalezy doliczyc czas potrzebny poczcie/kurierowi na dostarczenie przesylki. Czas ten jest niezalezy od sklepu i sklep nie ponosi odpowiedzialnosci wynikle z opoznienia w transporcie przesylki." Ja wtedy wiem, ze sklep wysle towar natychmiast a co zrobi poczta lub kurier? To juz nie sprawa sklepu i nie bede mial do niego pretensji za opoznienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 MIQ27 specjalnie dla Ciebie zmieniłem na 2 dni Wow :shock: No dziękuję - ale naprawdę lepiej byłoby tego nie pisać w ten sposób na stronie, skoro wysyłacie praktycznie natychmiast po otrzymaniu zamówienia. Ująć to w ogólnych warunkach dostawy, tak jak kolega Alianora wspomniał - że wysyłka ten sam dzień, w dni robocze do 17:00 itd. itp. Jakikolwiek "termin dostawy" przy produkcie sugeruje, że on nie jest na stanie magazynu tylko że to Wy macie 2 dni na ściągnięcie go i potem wysłanie, a do tych 2 dni dochodzi czas dla poczty/kuriera. Bo skoro coś jest na magazynie, to powinno być "od ręki". Sformułowanie Czas wysyłki: 2 Dni jest w tym momencie trochę mylące. Może to tylko mnie się tak wydaje, ale... EDIT - jeśli macie w sklepie on-line system śledzenia zamówień, to jak w ten sam dzień status zmieni się na "wysłane" to wiem, że ciąg dalszy zależy już tylko od poczty. Na temat której , notabene, mamy tu obok ciekawy wątek... I powiedz może coś więcej o tych aparaturach - co to za 9 kanałowe cuda macie mieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilop Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Miq27 narazie nie moge no kurcze powiedzieć co to jest robimy testy tego na chwile obecna jak tylko wszystko sprawdzimy to odrazu dam znac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 kilop, a ja tak od siebie troche OT. wypełnij profil i wstaw Avarcik będzie przyjemniej dla nas wszystkich :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Powstał nowy sklep panowie bądzmy zadowoleni a nie już na początku czepiacie sie terminów a czy coś wogule zamawialiscie? panowie to poprostu bicie piany cieszmy sie ze jest nowy sklep i ze rozwija sie konkuręcja pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 już na początku czepiacie sie terminów santana, ja nie czepiam się terminów - ja sugeruję właścicielowi, żeby ten niefortunny "czas dostawy" zmienił. Bo on w dobrej wierze pisze o czasie dostawy do domu klienta (i w dodatku nie jest to jasno określone na jego stronie) - a na ten czas nie ma praktycznie w ogóle wpływu. Mieczotronix wspominał, że priorytety idą do niego circa tydzień albo lepiej, przez co ma "ciepły" stosunek do Poczty Polskiej... Więc lepiej niech kolega Kilop napisze tylko o czasie "wyjścia" przesyłki - a to jest przecież zwykle ten sam dzień. No najwyżej następny. Ja też się cieszę, że jest nowy sklep i jest konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.