wicher123 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Za ile chcesz sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dużą ilość Edków do wyboru Masz tutaj >> IKAR centrum modelarstwa << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nie lepiej kupić inny model niż szpecić go zdejmowaniem podwozia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Pewnie,że nie a szpecić? To już rzecz gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nie lepiej kupić inny model niż szpecić go zdejmowaniem podwozia?? to może składane podwozie?! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wojtek już zaprezentował na 1 stronie składane podwozie. Widać sprawdza się wyśmienicie tylko nie wiem gdzie je kupił ale pewnie tanie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Powiem tak, pewnie że bym chciał mieć podwozie ale warunki na to nie pozwalają,nieraz duża trawa i nierówności.Kolega bez przerwy wyłamywał je Zatem jako,że mi ten model bardzo się podoba i bardzo fajnie lata,kupiłem i chyba będę latać bez podwozia Dziś oblot pierwszy raz.Dobrze,że zadeklarował pomoc doświadczony kolega,bo przy pierwszym razie było gorąco...nerwowo.. później już dzięki ustawieniom ,dobrym wyważeniu,mogę twierdzić,że to model dla mnie czyli początkującego uczącego się podstawowych akrobacji.Nie obyło się bez przygód.Podchodząc do lądowania,nie wiedziałem,że on musi mieć jednak większą prędkość niż inne moje modele np. Excel czy motoszybowiec i Edge spadł Plackiem położył się na rzepaku,więc usiadł jak na podusi,obyło się bez strat a ja mam nauczkę,że nie ma co powoli podchodzić do lądowania,to nie górnopłat czy szybowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Do hangaru przyleciała nowa zabaweczka i chciałbym troszkę o niej napisać. Rozpiętość 1.2m Waga ok 1kg Witaj,Środek Ciężkości jest dobrze ustawiony gdy tak mocujesz pakiet?Ja montuje wzdłuż i troszkę bliżej wręgi silnika ;/ Ja mam tak: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mam przyklejony 10gramowy ciężarek do wręgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba007x Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 I oto muszę się pochwalić że stałem się szczęśliwym posiadaczem Edga którego odkupiłem od Pawła. Myślę że oblot odbędzie się w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi