juras_p@op.pl Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam wszystkich na forum. Tak jak w temacie, nie potrafię pobrać i zainstalować nowych modeli do symka FMS. Dobrzy ludzie pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Może jednak dokończ temat, żeby było widać o co chodzi :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam wszystkich na forum. Tak jak w temacie, nie potrafię pobrać i zainstalować nowych modeli do symka FMS. Dobrzy ludzie pomocy! Tu nie ma dobrych ludzi... cytując klasyka Ale może wspomnisz jakie już podjąłeś działania w tym temacie i z czym konkretnie masz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tu nie ma dobrych ludzi... No,no,madrian,bez CIEBIE,to forum było by bez pomocy :devil: (kiedy Ty śpisz :?: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam. Więc wygooglałem jakąś stronę z modelami, wybrałem modele, pobrałem je na swego kompa i wkleiłem do FMS w modele. Ale i tak nie mogę ich używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Spróbuj kopiować w total Comander,troche żmudne,plik po pliku,ja tak robię i działa :jupi:Wszystko pakujesz do modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ok, udało się! pobrać na komp, otworzyć zaznaczyć. wszystko, kliknąć kopiuj, wklej do listy modele i już jest Dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi