juras_p@op.pl Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Witam wszystkich na forum. Tak jak w temacie, nie potrafię pobrać i zainstalować nowych modeli do symka FMS. Dobrzy ludzie pomocy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebamor Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Może jednak dokończ temat, żeby było widać o co chodzi :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Witam wszystkich na forum. Tak jak w temacie, nie potrafię pobrać i zainstalować nowych modeli do symka FMS. Dobrzy ludzie pomocy! Tu nie ma dobrych ludzi... cytując klasyka Ale może wspomnisz jakie już podjąłeś działania w tym temacie i z czym konkretnie masz problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytan12 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Tu nie ma dobrych ludzi... No,no,madrian,bez CIEBIE,to forum było by bez pomocy :devil: (kiedy Ty śpisz :?: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juras_p@op.pl Posted May 15, 2011 Author Share Posted May 15, 2011 Witam. Więc wygooglałem jakąś stronę z modelami, wybrałem modele, pobrałem je na swego kompa i wkleiłem do FMS w modele. Ale i tak nie mogę ich używać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytan12 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Spróbuj kopiować w total Comander,troche żmudne,plik po pliku,ja tak robię i działa :jupi:Wszystko pakujesz do modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juras_p@op.pl Posted May 15, 2011 Author Share Posted May 15, 2011 Ok, udało się! pobrać na komp, otworzyć zaznaczyć. wszystko, kliknąć kopiuj, wklej do listy modele i już jest Dzięki bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts