olo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Fotki zrobiłem na lotnisku w Bagiczu obserwowałem lądowanie a po zjechaniu z pasa na kołowankę silnik stop i małe pchanko tak na oko to ze 150 metrów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 To ultralekki to i lekko mu było pchać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Fitness w wersji lotniczej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 paliwo jest na wage zlota, a sport to zdrowie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam712 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ale opon szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 opon szkoda Pilot wysiadł - znaczy mniejsze obciążenie na oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Kurna Olek te samoloty to coraz mniejsze robią. Trzeba przed wejściem pomyśleć czy już się zjadło obiad bo SC może się drastycznie przesunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ta maszynka miała taką rozpiętość skrzydeł że ledwo przecisnęła się między ustawionymi wzdłuż kołowanki po obu stronach samolotami Był jeszcze jedna fajna maszyna ale nie latała No i ,,nasi" tu byli bo znalazłem taki plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.