Malker Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Wrzuciłem trochę zdjęć z Memoriału Henryka Jerzyka: http://rc-ostrow.pl/galeria/sezon-2011/memoria-henryka-jerzyka-makiety Są/były to zawody zaliczane do Pucharu Polski Latających Makiet Samolotów klasy F4B, C, G, H. Lotnisko Michałków 21-22.05.2011 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dodałem kilka zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Pare fotek, skrawki filmów - dla tych co nie byli. Impreza pierwsz liga. Góraszka zniknęła z areny, może Michałków przejmie pałeczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jarek jesteś "do ukarania" za nie ujawnienie się przy barze " pod zielonym Punciakiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 O tym samym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No niestety, jak sie jedzie z kobitkami na takie imprezy - wiele człowiekowi umyka z przyjemnosci :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Sie Jarku nie tłumacz kobitkami. Też przyjechałem z całym swoim zapleczem. Oj coś mi się zdaje, że takie zaniedbanie będzie musiała odpokutować Twoja wątroba - przy okazji nasze też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A wyniki Memoriału będą upublicznione ?:evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A wyniki Memoriału będą upublicznione ? Napewno! Nie czekałem do końca. Sie Jarku nie tłumacz kobitkami. Też przyjechałem z całym swoim zapleczem. Oj coś mi się zdaje, że takie zaniedbanie będzie musiała odpokutować Twoja wątroba - przy okazji nasze też Ale ja juz na festynie "pokutowałem". Gdzie wiec zatem wyznaczacie miejsce na" chłostę"? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Proponuję 8-10.07.2011r. Żar. Jak masz inną propozycję, to czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dlaczemu tak daleko ten Żar jest? Impreza jest ciekawa ale kawałek drogi jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Proponuję 8-10.07.2011r. Żar. Jak masz inną propozycję, to czekamy. No myslę ze może sie to udac. W sumie nie planowałem tam jechac, ale chyba sie skuszę. Tym bardziej, że mam tam rodzinę i wrazie czego moge sie przespac... Impreza jest ciekawa ale kawałek drogi jest Eee tam daleko. Jeżeli nie przekracza roku świetlnego - a nie przekracza - to "rzut kamianiem" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Daleko to jest do Syriusza, Aldebarana, Rigel, Betelgeuse, Bellatrix ale Żar :roll: Czym jest odległość w porównaniu ze spotkaniem z tak nietuzinkowymi ludźmi :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Planuje wybrać się też do Czech na EXFC, zobaczy się jak to będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Czym jest odległość w porównaniu ze spotkaniem z tak nietuzinkowymi ludźmiTak, to prawda. Zanosi sie na to ze jednak będe na pikniku, nawet raczej to pewne choć różnie to w życiu bywa. Myślę ze nic nie stanie na przeszkodzie. Biore połowice (zaczeły sie jej podobac takie imprezy :?: ), kuzyna i jego panią - czyli skład jak w Ostrowie. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi