Malker Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Wrzuciłem trochę zdjęć z Memoriału Henryka Jerzyka: http://rc-ostrow.pl/galeria/sezon-2011/memoria-henryka-jerzyka-makiety Są/były to zawody zaliczane do Pucharu Polski Latających Makiet Samolotów klasy F4B, C, G, H. Lotnisko Michałków 21-22.05.2011 Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 Dodałem kilka zdjęć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Pare fotek, skrawki filmów - dla tych co nie byli. Impreza pierwsz liga. Góraszka zniknęła z areny, może Michałków przejmie pałeczkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Jarek jesteś "do ukarania" za nie ujawnienie się przy barze " pod zielonym Punciakiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted May 23, 2011 Author Share Posted May 23, 2011 O tym samym pomyślałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 No niestety, jak sie jedzie z kobitkami na takie imprezy - wiele człowiekowi umyka z przyjemnosci :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Sie Jarku nie tłumacz kobitkami. Też przyjechałem z całym swoim zapleczem. Oj coś mi się zdaje, że takie zaniedbanie będzie musiała odpokutować Twoja wątroba - przy okazji nasze też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodek Ulas Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 A wyniki Memoriału będą upublicznione ?:evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 A wyniki Memoriału będą upublicznione ? Napewno! Nie czekałem do końca. Sie Jarku nie tłumacz kobitkami. Też przyjechałem z całym swoim zapleczem. Oj coś mi się zdaje, że takie zaniedbanie będzie musiała odpokutować Twoja wątroba - przy okazji nasze też Ale ja juz na festynie "pokutowałem". Gdzie wiec zatem wyznaczacie miejsce na" chłostę"? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Proponuję 8-10.07.2011r. Żar. Jak masz inną propozycję, to czekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Dlaczemu tak daleko ten Żar jest? Impreza jest ciekawa ale kawałek drogi jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Proponuję 8-10.07.2011r. Żar. Jak masz inną propozycję, to czekamy. No myslę ze może sie to udac. W sumie nie planowałem tam jechac, ale chyba sie skuszę. Tym bardziej, że mam tam rodzinę i wrazie czego moge sie przespac... Impreza jest ciekawa ale kawałek drogi jest Eee tam daleko. Jeżeli nie przekracza roku świetlnego - a nie przekracza - to "rzut kamianiem" :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Daleko to jest do Syriusza, Aldebarana, Rigel, Betelgeuse, Bellatrix ale Żar :roll: Czym jest odległość w porównaniu ze spotkaniem z tak nietuzinkowymi ludźmi :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 Planuje wybrać się też do Czech na EXFC, zobaczy się jak to będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj. Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Czym jest odległość w porównaniu ze spotkaniem z tak nietuzinkowymi ludźmiTak, to prawda. Zanosi sie na to ze jednak będe na pikniku, nawet raczej to pewne choć różnie to w życiu bywa. Myślę ze nic nie stanie na przeszkodzie. Biore połowice (zaczeły sie jej podobac takie imprezy :?: ), kuzyna i jego panią - czyli skład jak w Ostrowie. Do zobaczenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts