Makamar11 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 co słychać w budowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Z dobrych wieści tyle że w przyszłym tygodniu kopyto kabiny idzie do frezowania CNC. Wreszcie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Sławku czy oddałeś już do wyceny su ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dziś wysłałem pliki Edge do wstępnej wyceny a Su wyślę zapewne jeszcze dziś lub jutro o ile podasz mi jaka wersja Cię interesuje, spalinowa czy elektryczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mnie interesuje wersja spalinowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dziś jeszcze postaram się wysłać. Pewnie wycena potrwa do poniedziałku ale nie mam na to wypływu. Będę zamawiał Edge540-1250mm to odrazu mógłbym zamówić dla Ciebie Su o ile cena będzie akceptowalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Sławku jak ustalisz cenę to napisz na adres makamar@o2.pl to domówimy szczegóły ceny i odbioru tych puzli czekam na wieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja się już nie mogę doczekać się kiedy złożę wszystko do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak złożysz to podaj wagę modelu do lotu i w co jest wyposażony. A swoją drogą co tu taka cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi