mylkus3 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Witam, czy w Legnicy lub okolicy ktoś lata? Jeśli tak to gdzie? Podobno kiedyś na Legnickim lotnisku było wydzielone miejsce dla modelarzy. Czy jest to aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Cześć. Skąd jesteś? Ja latam w okolicach Lubina, czasami Legnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mylkus3 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Cześć, jestem z okolic Legnicy w kierunku Prochowic. Okolice Legnicy lub Lubina jak najbardziej by mi odpowiadały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Chyba bliżej będziesz mieć na lotnisko w Niemstowie; na fotce masz lokalizację lotniska. Dzwoń to pogadamy 886-215-802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Cześć, @pawel czy to jeszcze aktualne z tym Niemstowem? Jestem z Lutyni i dojazd nie byłby problemem bo codziennie tamtędy przejeżdżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi