TKK Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czy ktoś zna ten model, jego wady i zalety, słabe punkty, zalecane usprawnienia ? Czy kotś lata tym modelem w PL ? Tu opis na stronie producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Interesują mnie konkrety, opinie osób które model użytkują lub użytkowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 W swoim czasie tez sie napalalem na ten ogon W sieci malo konkretow. Generalnie wydaje sie, ze bedzie klopot z transportem (podwozie) no i nie wiem, czy nie lepiej na holownik cos z wyzszym skrzydlem? Np Pilatus? No chyba, ze to nie ma byc holownik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 W swoim czasie tez sie napalalem na ten ogon No ogon jest fajny. :-) W sieci malo konkretow. Generalnie wydaje sie, ze bedzie klopot z transportem (podwozie) no i nie wiem, czy nie lepiej na holownik cos z wyzszym skrzydlem? Np Pilatus? No chyba, ze to nie ma byc holownik ?Transport to zawsze można na przyczepie, generalnie każdy model >2,5m jest już trudny w transporcie.O skrzydła bym się nei martwił, podwozie jest bardzo wysokie (jeżeli to masz na myśli pisząc "...z wyzszym skrzydlem?". Pilatus - nie nie, to jest szkarada, brzydszego modelu nie widziałem. ;-) A faktem jest - w sieci mało informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wyzsze skrzydlo = gornoplat powinien byc stateczniejszy od dolno/srednioplata. Ale to tylko pod kątem holowania patrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 TKK modelarz Imię: Tomasz Wiek: 91 I Ty z takim stażem modelarskim (i nie tylko), pytasz nas młodzików o zdanie ?? Może ten temat w czymś pomoże --> http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/123374-Bidule-116-von-Topmodel-wer-hat-schon-mal... P.S - Ogon rzeczywiście super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wyzsze skrzydlo = gornoplat powinien byc stateczniejszy od dolno/srednioplata. Ale to tylko pod kątem holowania patrzę. Teraz mam górnopłata - http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=363924#363924 - Miss MORAVA.Fakt lata ładnie, statecznie i powoli - do holowania znakomity. A Bidule może myślę jako następce - chce najpierw dobrze rozpoznać jakie są opinie na jeo temat. I Ty z takim stażem modelarskim (i nie tylko), pytasz nas młodzików o zdanie ?? Wierzę w młodych ludzi, my dziadki już sie tak na tym internecie nie znamy. Ciężko nam maila sklecić i napisać go na klawiaturze. ;-) jary14 - dzięki za linka - poczytam sobie w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgmodel Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam. Odgrzewam temat. Jest już taki model w Polsce, lata od początku tego sezonu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dziwny model, ale jeszcze dziwniejsze kadrowanie, jakby kamera nie miała obiektywu tylko suwak na matrycy. Lub filmowane było z klaty przez rozsunieńcie bluzy z suwakiem. Ale modelik się ładnie prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.