rabbitlkr Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 na początku był chaos... po paru godzinach pracy było już tylko lepiej;] A w takim stanie model prezentuje sie dziś;] Przygodę z tym modelem zacząłem zupełnie od końca to znaczy od jego śmierci... Normalnie nigdy nie kupiłbym tak dużego modelu bo mnie na niego nie stać a tu bach bach i model wisi pod sufitem:p no cóż to teraz trzeba kupić silnik, jak już będzie silnik to pójdzie z górki a raczej w górę;] Za jakieś 2-3 lata oblot:p ale dobrej myśli trzeba być parę danych technicznych: rozp 213cm, waga 8-9kg silnik ZDZ 50rv Następna relacja miejmy nadzieje we wrzesniu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ...2-3 lata? Więcej optymizmu! Jak znam życie, to nawet rok nie upłynie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem, realiści wiedzą gdzie świat ma ten otwór...ja jestem z tych drugich, chociaż życie udowadnia mi co jakiś czas, że jednak czasem warto być optymista:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Za rok na Miting w Kraśniku sie wyrobisz 8) Na pewno... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam, Jeżeli udało Ci sie poskładać ten model do kupy, to będziesz miał z niego pożytek, naprawdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 zgadza sie bedziesz z niego zadowolony Sam miałem taki model i dobrze mi się nim latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Mam nadzieje, że będę zadowolony, na razie aby wytrzaskałem sie z kasy do reszty a tu w wydatkach końca nie widać. Póki co brakuje już tylko 2 serw na lotki, aku, innych detali i nowej aparatury:p ech muszę skończyć z notowaniem ile co mnie kosztowało, bo do niczego dobrego to nie prowadzi:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Mam nadzieje, że będę zadowolony, na razie aby wytrzaskałem sie z kasy do reszty a tu w wydatkach końca nie widać. Póki co brakuje już tylko 2 serw na lotki, aku, innych detali i nowej aparatury:p ech muszę skończyć z notowaniem ile co mnie kosztowało, bo do niczego dobrego to nie prowadzi:p Łukasz Jakie serwa planujesz na lotki i o jakich detalach mówisz.Zawsze można przeszukać własne zasoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Na lotki planuję dać Hitec hs645MG. Trochę wolne ale myślę, że spokojnie wystarczą. A mówiąc detale mam na myśli, wszelkie włączniki, dźwigienki, kable, koła, zbiornik etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Sorki ze troche nie w temacie.... Za twoim modelem lezy spalinowy kombat spitfira Masz moze jakies foty z bliska?? Model jest twoj ? Jak tak to daj przeslij mi na daw3@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ja mam tego samolotu ale niezbyt wyraźne zaraz wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie martw się łukasz twój EDGE też tak będzie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Tak to on będzie latał podczas oblotu. Ja myślę o czymś poważniejszym:P Także drżyjcie zawodnicy F3M! Rabbit nadciąga! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A jak wagowo to wygląda po naprawie podałews wage 8-9kg i ZDZ 50ccm wychodzi to dysyc niekozystnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 wtedy chlapnąłem taką wagę nie zastanawiając sie bardzo nad tym. Teraz szacuje wagę na max 8kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 jakie dajesz serwa na kierunek i wysokosc?? jak schemat zasilania, pakiety odbiornik?? 8kg to powinien byc maks, a moze i zejdziesz jeszcze nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Na kierunku siedzi Futaba 24 kg, miałem okazje tanio zanabyć Na wysokość dwie sztuki HS 635hb. Pakiet zasilający dam sanyo 6v 1700mAh NI-CD. Co do odbiornika jeszcze sie nie zastanawiałem. Będę myślał jak będę miał kasę na odbiornik;) 8kg to jest maks;) mam nadzieje, że uda sie zejść poniżej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 no nie wiem czy poniżej zejdziesz mój warzył do lotu 7,7kg i był kape lejszy od tego co ty masz. ponieważ miałem lżejszy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Łukasz, skrzydla masz styro?? czy konstrukcyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Styro kryte balsą. mysle, że w przyszłości zrobię skrzydła konstrukcyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.