Patryykk Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (na fotach i filmach, bo na żywo to ja jeszcze mało widziałem ). Oi.... Żałuj :wink: Super modelik, głośny efektywny, oraz piękne akrobacje kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 No fajnie że lata i hałasuje. Ale zobaczyć to co innego. Dawaj Królik jakiegoś filma :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jeszcze z miesiąc na film poczekaj;p będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dlaczego tak długo Łukaszu? (tego chyba mod nie usunie:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 czekam na profesjonalną ekipę filmową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak chcesz to moge zalatwic na pojutrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 czekam na profesjonalną ekipę filmową Jak coś to mam Kamere cyfrową i kabel Fire-Wire do kompa :wink: PS: Mam jeszcze program do montowania ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 rabbitlkr napisał/a: czekam na profesjonalną ekipę filmową :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No i jest jakiś filmek, mniej bądź bardziej profesjonalny, ot kilka ujęć nagranych aparatem. Niech to będzie takie DEMO, z czasem nagra się film właściwy;) http://pl.youtube.com/watch?v=ZOTWAcQtluo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nieźle Łukasz nieźle :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Cacy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 hmm nawet tak bardzo nie szydzą :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Nie chcemy Cię zbytnio płoszyć :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 czuje się konstruktywnie skrytykowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czuj się jak chcesz a latanko no no no aby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A z silnikiem co planujesz zrobić? Zmieniasz na wiekszy (mocniejszy) czy będziesz go rezonansem katował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wystarczy, że założę inna puszkę. Na supersonicu ten ZDZ, Bielą 22x8 kręcił 7200rpm, na tej puszcze, która teraz z nim lata kręci 6700rpm. Ale to dopiero w przyszłym sezonie, narazie portfel taki wychudzony, musi nabrać trochę sił Póki co latanko bardziej asekuracyjne mnie czeka. Co zresztą widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ważne że w zawisie nie opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 [ quote="rabbitlkr]No i jest jakiś filmek Witaj Łukasz filmek interesujący ale pilotażu można ci pozazdrościć bo całkiem dobrze ci idzie model ładnie się prezentuje w powietrzu cóż... POGRATULOWAć Mnie jakoś hovering nie idzie nie mówiąc już o rollingharier ale reszta jako tako może się kiedyś rozruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Końcówka sezonu, ładna pogoda więc Ediego trzeba było zabrać na świeże powietrze. Na początku było tak: a potem zrobiło sie coś takiego: Tłumik to puszka HL a silnik ZDZ 50ng. U mnie tłumik przepracował ok 6 godzin.//Swoją drogą strasznie dużo latałem w tym sezonie // Zastanawiam sie czy to przypadek odosobniony. Może ktoś miał podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.