Patryykk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kurde ale go szkoda Łukasz planujesz coś nowego ?
Malker Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przepraszam Łukasz za lekkie OT ale czy ktoś widział w locie albo coś słyszał o tym modelu?? http://www.modelmotor.pl/p,pl,598,edge+540t-50+red+bull.html
robraf Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 odbuduj edzia bez niego to nie to samo
Janusz P. Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Z odbudową to nie tak prosto jakby się wydawało ale ktoś kto wie o co chodzi to nie powinien być duży problem. Widząc że tylna część kadłuba z usterzeniem jest cała, skrzydła jak na foto to też chyba nic się nie stało wielkiego, tylko niestety przedział kabinowy zawsze się wali w strzępy, ale Łukasz, nie wyrzucaj Edka tylko daj mu "pauzę" ja też tak kiedyś zrobiłem z Kataną bo leżała gorzej rozbita niż Edge prawie pół roku, aż wreszcie dostałem olśnienia i po pięciu dniach była gotowa do lotu, tyle że był to model znacznie mniejszy ale liczy się to że został przywrócony do "żywych". :wink:
rabbitlkr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Gwarantuje, że wiem o co chodzi i wiem tez, że jest to duży problem. Odbudowywałem ten model dwa razy. po tej kraksie go nie poskładam. Bo nie byłby to remont a budowa nowego Edge. Łącznie ze skrzydłami. Cały jest tylko ster kierunku. Ale już niedługo otworze nowy temat gdzie opisze nowego Króla;)
Janusz P. Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Uch... czyli nie wygląda to tak "różowo" jak na fotkach, więc jeżeli miała by to być budowa od nowa... :?: a swoją drogą to dość przykre stracić tak dobrze latający model. Czekam z zainteresowaniem na temat "nowy Król"
radek872 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ktoś musi umrzeć żeby narodzic się mógł ktoś :rotfl: ofiary muszą być.Może nowy model to bedzie nowy duży krok w przód ( coś lżejszego )
robraf Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 tylko czemu zawsze są to straty materialne?
Janusz P. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Bo takie straty, chociaż nieprzyjemne ale są wliczone w modelarstwo(oby jak najmniej)
Ładziak Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 tylko czemu zawsze są to straty materialne? O przepraszam, ja ponoszę głównie straty moralne - koledzy kręcą taaakie akrobacje, a ja :ass: blada, nie umiem :evil: . ;-)
robraf Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 tylko czemu zawsze są to straty materialne? O przepraszam, ja ponoszę głównie straty moralne - koledzy kręcą taaakie akrobacje, a ja :ass: blada, nie umiem :evil: . ;-) symulator panie ładziu i ćwiczyc do upadlego my z kolegami tak robimy i cos tam juz latamy
Ładziak Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja też latam... z tym, że mój kolega jest Mistrzem Polski... :?
robraf Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 aha, no chyba ze tak ale w czym dokladnie jest mistrzem? f3a czy freestyle 3d
mammuth Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 I juz wiemy, ze kolega Robraf czyta forum nieuwaznie
robraf Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 I juz wiemy, ze kolega Robraf czyta forum nieuwaznie troche ot sie zrobilo czesciej czytam uwazniej, ale teraz akurat mam brata na głowie, ktory 'chce komputer'
Tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jest już ten nowy król (może królik )???
rabbitlkr Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jest jest z tym, że raczej królowa (królikowa?), wczoraj była koronacja, dziś wieczorem albo jutro rano oficjalnie ogłoszę to w nowym wątku;p Zdradzę tylko, że śliczna jest.
motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 rabbitlkr, nie ma se co cieszyc i tak skończy jak wszystkie modele :]
rabbitlkr Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 O Edim już nikt nie usłyszy, czas na zmiany: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19518 marcin, oczywiście, że tak. Dożyje starości i odejdzie jako bohater;p
Pawelb771 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 rabbitlkr, nie ma se co cieszyc i tak skończy jak wszystkie modele :] jak zwykle pesymista. to po co wogóle się w to bawić??????????
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.