instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 "nie odpuszczę, aby nie dociąć Motylkowi na temat jego radia. " Tomku a jak myslisz dlaczego ja rzuciłem tym textem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 złośliwce ale i tak MC-19 jest piękna w swej prostocie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Myślę że Tomek się ze mną zgodzi "w swej prostocie" Marcinku :) Przecież wszystkim wiadomo ze nawet nazwa mówi sama za siebie "Royal" (nie mylić ze spirytusem!!!!) tłumaczenie zbędne:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 instruktor, przyznam szczerze twój Royal ma przewagę nad moim :/ jak latasz i chcesz coś tam włączyć to masz okazje pogrzebać palcem w dziurce szukając przełacznika ( tego z boku aparatury ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No i właściwe argumenty trafiły do takiego zagorzałego uzytkownika Mc19, że musiał potwierdzić wyzszośc Re 9 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Skoro az tak zbaczamy to w Kaliszu znam dwie fajne dziewczyny. U obu bylem dwa lata temu na urodzinach. Edit: Zapomnialbym dodac. Studentki pielegniarstwa. Wtedy nie mialem jeszcze RE9 ale juz wyznawalem filozofie MPX. Pelne mozliwosci przypisania wszystkiego do wszystkiego, regulacja wychylen w trakcie lotu, dowolne mixy no i te 4 sekundowe spowolnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Skoro az tak zbaczamy to w Kaliszu znam dwie fajne dziewczyny.U obu bylem dwa lata temu na urodzinach. Edit: Zapomnialbym dodac. Studentki pielegniarstwa. Wtedy nie mialem jeszcze RE9 ale juz wyznawalem filozofie MPX. Pelne mozliwosci przypisania wszystkiego do wszystkiego, regulacja wychylen w trakcie lotu, dowolne mixy no i te 4 sekundowe spowolnienia. Zauważam tu lekką perwersję sterować dziewczynami radiem, no chyba że faktycznie można było regulować wychylenia w locie zastanawiam sie czy w domu nie zastosować tej metody :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zastanawiam sie czy w domu nie zastosować tej metody :twisted: Uwazaj tylko na dobor modulacji. Zla modulacja - utrata modelu. Koniec glupot, bo nas wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Pamietaj o antenie jak zapomnisz wyciagnąc bedzie zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Pamietaj o antenie jak zapomnisz wyciagnąc bedzie zle Nie wiem jakie masz problemy, ale u mnie jest antena automatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.