instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 "nie odpuszczę, aby nie dociąć Motylkowi na temat jego radia. " Tomku a jak myslisz dlaczego ja rzuciłem tym textem :)
motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 złośliwce ale i tak MC-19 jest piękna w swej prostocie:P
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Myślę że Tomek się ze mną zgodzi "w swej prostocie" Marcinku :) Przecież wszystkim wiadomo ze nawet nazwa mówi sama za siebie "Royal" (nie mylić ze spirytusem!!!!) tłumaczenie zbędne:):)
motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 instruktor, przyznam szczerze twój Royal ma przewagę nad moim :/ jak latasz i chcesz coś tam włączyć to masz okazje pogrzebać palcem w dziurce szukając przełacznika ( tego z boku aparatury )
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No i właściwe argumenty trafiły do takiego zagorzałego uzytkownika Mc19, że musiał potwierdzić wyzszośc Re 9 :):)
obara Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Skoro az tak zbaczamy to w Kaliszu znam dwie fajne dziewczyny. U obu bylem dwa lata temu na urodzinach. Edit: Zapomnialbym dodac. Studentki pielegniarstwa. Wtedy nie mialem jeszcze RE9 ale juz wyznawalem filozofie MPX. Pelne mozliwosci przypisania wszystkiego do wszystkiego, regulacja wychylen w trakcie lotu, dowolne mixy no i te 4 sekundowe spowolnienia.
Krzysztof Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Skoro az tak zbaczamy to w Kaliszu znam dwie fajne dziewczyny.U obu bylem dwa lata temu na urodzinach. Edit: Zapomnialbym dodac. Studentki pielegniarstwa. Wtedy nie mialem jeszcze RE9 ale juz wyznawalem filozofie MPX. Pelne mozliwosci przypisania wszystkiego do wszystkiego, regulacja wychylen w trakcie lotu, dowolne mixy no i te 4 sekundowe spowolnienia. Zauważam tu lekką perwersję sterować dziewczynami radiem, no chyba że faktycznie można było regulować wychylenia w locie zastanawiam sie czy w domu nie zastosować tej metody :twisted:
obara Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zastanawiam sie czy w domu nie zastosować tej metody :twisted: Uwazaj tylko na dobor modulacji. Zla modulacja - utrata modelu. Koniec glupot, bo nas wywala.
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Pamietaj o antenie jak zapomnisz wyciagnąc bedzie zle
motyl Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Pamietaj o antenie jak zapomnisz wyciagnąc bedzie zle Nie wiem jakie masz problemy, ale u mnie jest antena automatyczna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.