japim Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Kiedys była dyskusja jak wygląda walka ESA od środka: Dzięki koledze Jackowi z Artbemu polataliśmy 1:1 i wyszło jak wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Super film A przy okazji podpytam o KI61, bo od niedawna też nim latam. Zauważyłem, że serwo odpowiedzialne na ster wysokości dość mocno wystaje. Z jakiegoś konkretnego powodu? Ja zawsze serwa chowam jak najgłębiej - mniejszy opór i mniejsze ryzyko uszkodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Uszkodzenia od czego? W całej mojej historii uszkodzenia serw pochodzily od nadmiernych sił na sterach. Nigdy od bezpośredniego uderzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Też dawno temu próbowałem nagrać jedną z walk. Pomimo zwolnienia o połowę i tak nie wiele widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Uszkodzenia od czego? W całej mojej historii uszkodzenia serw pochodzily od nadmiernych sił na sterach. Nigdy od bezpośredniego uderzenia. W sumie to i racja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Też dawno temu próbowałem nagrać jedną z walk. Pomimo zwolnienia o połowę i tak nie wiele widać dokładnie tak jest. nasza walka była trochę ustawiona ale właśnie po to aby było coś widać. Z drugiej strony gdyby modele latały o połowę wolniej to walki byłyby pewnie bardziej widowiskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 a może ciekawie by było złożyć jakąś "składankę" z kilku samolotów jednocześnie w tym samym konkursie, może wtedy byśmy zobaczyli coś wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Z drugiej strony gdyby modele latały o połowę wolniej to walki byłyby pewnie bardziej widowiskowe. Pewnie i tak, ale ile radości odebrałoby to pilotom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Z drugiej strony gdyby modele latały o połowę wolniej to walki byłyby pewnie bardziej widowiskowe. Pewnie i tak, ale ile radości odebrałoby to pilotom A tu sie zdziwisz. amerykanie mają klasę ssc (slow survivable combat. Modele z silnikiem 2.5 cm3 o rozpiętosci 1.5 m. Nie są szybkie a przez to ze wolno latają walka jest głównie manewrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 I rzeczywiście tu sie zdziwiłem Zerknąłem na googla i youtuba i jest. Całkiem fajna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A dorzucę też widok z mojego KI61. Film kiepskiej jakości bo kamerka cienka i już szaro na dworze było. Ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi