bartek74 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Czołem, Mam taką prosbę o pomoc do Kolegów: założyłem konto PayPal aby zapłacic za Profili 2, niestety konto Paypal rózni się od konta bankowego moim drugim imieniem i nie mogę na nie przesłac kasy. Czy ktoś z aktywnym PayPalem byłby w stanie dokonać przelewu? Oczywiście należną kwotę przeleję wcześniej na podane konto :-) Dzięki za pomoc Bartek Przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 ja, napisz mi na pw co tam masz i dokladnie ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Przypisz do konta kartę kredytową. Konto obciąży ją automatycznie. Karty kredytowe, banki dają teraz gratis do kalendarzyków reklamowych. A przy okazji - Paypal ma edycję danych osobowych. Dopuszczają ich zmianę z powodu błędu w pisowni lub zmiany prawnej (ślub itd). Zajrzyj do pomocy i zrób porządek z danymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Karty kredytowe na ogół wiążą się z jakimiś kosztami... lepsza jakaś karta do zakupów internetowych - Visa Virtual... np. w mBanku takie dają (choć nie tylko) ;] - działa to wyśmienicie, szybko, bezproblemowo... zdecydowany "życioułatwiacz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Paypal rózni się od konta bankowego moim drugim imieniem i nie mogę na nie przesłac kasy kasę można wysłać z poczty, ten temat był już poruszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie spotkałem się z takim problemem. U siebie na koncie bankowym ( PKO SA ) mam 2 imiona wpisane a na PP tylko 1 do tego na PayPal mam wpisane nazwisko i adres bez polskich znaków i nie mam najmniejszych problemów z doładowaniem konta. Klikam "ekspresowe doładowanie" i wtedy przekierowuje mnie na stronę logowania do banku i robię przelew. Zawsze w banku możesz pobrać specjalną kartę ( jak nie masz kredytowej tylko płatniczą ) w PKO SA z tego co wiem nazywa się to kartą do płatności internetowych ( jest to również karta płatnicza jak Maestro ) a koszt utrzymania jej jest taki sam jak Maestro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek74 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czołem, Dzięki serdeczne za pomoc. :-) Będę kombinował ;-) Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak widać w profilu, mam 16 lat, chciałbym powiązać konto bankowe z kontem paypala. Ale, by założyć konto na paypalu trzeba mieć ukończone 18 lat, czy paypal się dowie z powiązanego kotna bankowego że mam 16 lat? czy będę miał jakieś potem problemy?? Z góry thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ty masz powiązane konto bankowe z PP i nie ma problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi