solainer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Kiedyś też sklejałem papierowe nieloty, ale czas robi swoje i ze sporej kolekcji pozostał tylko ten model. Nie jest to dzieło sztuki ale żeby troszkę powiększyć dział z modelami redukcyjnymi zamieszczam tu jego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wybitnym znawcą sztuki wysokiej nie jestem, ale model ładny. Jeśli każdy z kolekcji był sklejony podobnie - to jej rzeczywiście szkoda. Dawno dawno temu również miałem fazę kartonową, a między innymi Bf 109 E z MM. Przyznam, że gorzej był zwaloryzowany, gorzej z efektami eksploatacyjnymi, ogólnie chyba wszystko gorzej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 J.W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.