larith Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Pomóżcie w wyborze aparatury bo to nie takie proste zadanie ;D Zastanawiam się nad Futaba 8g lub Aurora 9 2.4GHz. Plustem tej drugiej jest telemetria. Cena nie gra jakoś mocno roli bo są podobne. Nie wiem jak z jakością aparatur Hiteca. Ktoś może się wypowiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nie wiem jak z jakością aparatur Hiteca. Ktoś może się wypowiedzieć ? Ale co to znaczy z jakością Hiteca? Nie licz na to, że dostaniesz jednoznaczną odpowiedź; jest bardzo wiele osób, które polecą tobie Futabę i pewnie tyle samo polecających Hiteca. Oczywiście im nowsze wersje tym bardziej zaskakujące nowinkami i "wypasione" Ja na początku zabawy - 12 lat temu kupiłem Hiteca Focus 4. Po kilku latach przeszedłem na Optic 6 i nadal go używam bez awaryjnie. Focus też działa jak należy dlatego ... z miesiąc temu brat kupił właśnie Aurorę i jest z niej bardzo zadowolony. Więc - choć nie mam jej na codzień ale bardzo polecam właśnie ten nadajnik. I jeszcze jedno - popraw ten błąd w tytule bo razi okropnie :!: EDIT - sam się nie ustrzegłem literówki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 kolega chyba nie wie o jaki błąd chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja mam futabe 6ex i 2 odbiorniki, więc pewnie wybiore kolejną futabe + zewnetrzna telemetrie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Trzeba zrobić rozeznanie, nie można pochopnie wydać 2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 wygrała futaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi