Gość Anonymous Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 ed. Jutro paczka idzie. Jak możecie to usuńcie temat? Brawo Dzialeczka ! pokazales ze jestes Facetem ! rozwiazales ten problem super tak jak przystoi na modelarza ... A na tym przykladzie mlodziez moze sie uczyc ze nie nalezy zwlekac z wplatami,dokonywac zaplat w wysokosci jak bylo wczesniej umowione itd,itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Brawo Dzialeczka ! pokazales ze jestes Facetem ! rozwiazales ten problem super tak jak przystoi na modelarza ... A na tym przykladzie mlodziez moze sie uczyc ze nie nalezy zwlekac z wplatami,dokonywac zaplat w wysokosci jak bylo wczesniej umowione itd,itd... A czego Ty gratulujesz? Tego że sprawa została załatwiona po interwencjach na forum?? Sorry ale tego tematu nie powinno być w ogóle i by prawdopodobnie nie było gdyby: - Mundak przesłał pieniądze w odpowiednim czasie lub kiedy chociażby poinformował że wpłatę dokona później. - Działeczka nie cwaniakował, nie cudował że nie wie o co chodzi tylko jak człowiek ROZMAWIAŁ! I o ile pierwszy popełnił błąd to drugi już świadomie z tym błędem jak widać nic nie zamierzał zrobić a Wy za to jeszcze go chwalicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 ...dobre uczynki trzeba chwalic... Amen ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 A gdzie tu był dobry uczynek? To był obowiązek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 ...dobre uczynki trzeba chwalic... Amen ! To przykre jeśli człowieka należy chwalić za "NORMALNOŚĆ"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dobra skończcie już, bo robicie aferę w każdym temacie tego typu. Właściwie to nie wiem czemu takowe tematy wogóle powstają :? . Zamiast załatwić sprawę samemu na PW czy GG to ktoś ładuje taki temat na forum, żeby się inni "gryźli" nawzajem :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Zamiast załatwić sprawę samemu na PW czy GG Na GG? Przeczytałeś cały temat czy tylko 4 ostatnie posty? Gdyby nie umieścił tego na forum to mógł by czekać za żebrami do ... śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Właściwie to nie wiem czemu takowe tematy wogóle powstają :? . ...jak to nie wiesz ??? do dzisiaj bylaby ta sprawa niezalatwiona ....Sebamor -zycze dalszego bezstresowego zycia bez "przygod" ...ale wiedzac jak wyglada "zycie" wiem ze nieraz bedziesz prosil sie zeby Ci ktos pomogl... ..."co wiesz o zyciu majac 14 lat" ...(to sie nuci...byla kiedys podobna piosenka ) ...a chwale dlatego ,ze wiele takich spraw nie jest "zalatwionych " do konca normalnie , gdyz coraz wiecej ludzisk to ignoranci,oszusci i bez honoru ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ..."co wiesz o zyciu majac 14 lat" ...(to sie nuci...byla kiedys podobna piosenka ) A Ty masz ile? Czy puste miejsce w polu "wiek" nie jest niezgodne z regulaminem ? Znam kolegę Sebastiana osobiście i uwierz mi po 3 minutach rozmowy zdziwił byś się ile 14-latek może wiedzieć o życiu. Np to: ...to ktoś ładuje taki temat na forum, żeby się inni "gryźli" nawzajem :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 No i się udało bo się inni gryzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Sebamor -zycze dalszego bezstresowego zycia bez "przygod" ...ale wiedzac jak wyglada "zycie" wiem ze nieraz bedziesz prosil sie zeby Ci ktos pomogl...Ocyzwiście nie twierdzę, że nikogo nigdy nie będę prosił o pomoc, wielokrotnie prosiłem i tą pomoc otrzymywałem, ale nie o to mi chodziło. Zobacz sobie na każdy temat tego typu, a jest ich trochę... W każdym z nich powstaje kłótnia, zazwyczaj zaczyna dwoje skłoconych wśród nich jeden to założyciel tematu. I teraz "zabawa" postępuje, bo każdy czytający dany temat chciałby wypowiedzieć swoje zdanie. Zatem dołącza siędo jednego albo do drugiego i tak powstaje mini wojna. A potem w różnych tematach na forum dostzregamy wypoweidzi typu:"Nie lubię użytkownika ******* ponieważ.... albo "No nie znowu TY, weź się odczep ode mnie w końcu" itp. I w taki sposób tematy tego typu potrafią skłócić ze sobą różnych userów, których sprawa z danego tematu wogóle na początku nie dotyczyła. Janeczek, nie chcę się z tobą kłocić bo nie mam o co, oraz tak naprawdę to nic do ciebie nie mam :wink: . To tyle ode mnie nie mam zamiaru dalej bić piany, dowidzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dobra, Skończcie to. Przyjdą żebra to może ktoś ten temat usunie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 A Ty masz ile? Czy puste miejsce w polu "wiek" nie jest niezgodne z regulaminem ? odpowiadam na pytanie pierwsze: wiecej niz Ty... odpowiadam na pytanie drugie: kiedy sie wpisywalem nie wymagano jeszcze tego * natomiast nie mam jasnego zdania na temat ;czy po 3 minutach rozmowy z 14-latkiem moglbym ze zdziwieniem stwierdzic co On moze wiedziec o zyciu ... *- nie bylo przy tym "gwiazdki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 kiedy sie wpisywalem nie wymagano jeszcze tego * to akurat Cię nie usprawiedliwia. Żyje się według aktualnych zasad, a nie z przeszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 -ja sie nie usprawiedliwiam -ja odpowiadam na pytania ... -jezeli interesuje Cie moj wiek to chetnie Ci podam ...na PW... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 odpowiadam na pytanie drugie: kiedy sie wpisywalem nie wymagano jeszcze tego * Janeczek, polecam przeczytać http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=38399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 -jezeli interesuje Cie moj wiek to chetnie Ci podam ...na PW... ;D Skoro ustanowiono że wiek i inne dane mają być obowiązkowe to raczej powinno się dostosować do reszty. Z drugiej strony podanie wieku przez stałego uczestnika tego forum nie powinno stanowić specjalnego kłopotu. Świat, prawo i przepisy zmieniają się cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundak Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Zebra doszły proszę o zamkniecie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi