motyl Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 meloow, ale na mieście opanowanie za kółkiem było, płynna dynamiczna jazda, nawet 2 pieszych mi wyskoczyło, ale ja pierwszy zahamowałem, podobnie ze zmianą świateł. Zapewne takie rzeczy przesądziły o pozytywnym. żebyś się nie zdziwił z takim mniemaniem o swojej jeździe, bo lajf ci kiedyś kuku zrobi
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Czytaj ze zrozumieniem "opanowanie BYŁO" ; "ZAHAMOWAŁEM" - czas przeszły, o egzaminie mówiłem. A wiem, ze kubicą nie jestem co pisałem wyżej "(nie wynikało to zbytnio z umiejętności, ale stylu bycia)" laminat, wiem że miałem szczęście jakbym na innego trafi oblałby mnie
meloow Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 A wiem, ze kubicą nie jestem co pisałem wyżej "(nie wynikało to zbytnio z umiejętności, ale stylu bycia)" czyli jeździć umiesz "jako tako" ale ogólnie to kiepsko :wink:
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 A widziałeś rajdowego kierowcę po 30h? Bo wcześniej nigdy nie jeździłem Zdałem i to się liczy, prawdziwą naukę rozpocznę teraz
rabbitlkr Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Czym jeździsz, będę wiedział na co uważać;p
Gość Anonymous Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Zdałem i to się liczy, prawdziwą naukę rozpocznę teraz Gratulacje :!: i zdania egzaminu i podejścia do sprawy
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Rabbit, Seicento... ;p To ja powinienem uważać na Ciebie
rabbitlkr Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 To żebyś wiedział na co masz uważać: granatowa Astra kombii z naklejonym samolotem na klapie;) Jak widzisz to na Cb wołać Rabbita;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.