motyl Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 meloow, ale na mieście opanowanie za kółkiem było, płynna dynamiczna jazda, nawet 2 pieszych mi wyskoczyło, ale ja pierwszy zahamowałem, podobnie ze zmianą świateł. Zapewne takie rzeczy przesądziły o pozytywnym. żebyś się nie zdziwił z takim mniemaniem o swojej jeździe, bo lajf ci kiedyś kuku zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czytaj ze zrozumieniem "opanowanie BYŁO" ; "ZAHAMOWAŁEM" - czas przeszły, o egzaminie mówiłem. A wiem, ze kubicą nie jestem co pisałem wyżej "(nie wynikało to zbytnio z umiejętności, ale stylu bycia)" laminat, wiem że miałem szczęście jakbym na innego trafi oblałby mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A wiem, ze kubicą nie jestem co pisałem wyżej "(nie wynikało to zbytnio z umiejętności, ale stylu bycia)" czyli jeździć umiesz "jako tako" ale ogólnie to kiepsko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A widziałeś rajdowego kierowcę po 30h? Bo wcześniej nigdy nie jeździłem Zdałem i to się liczy, prawdziwą naukę rozpocznę teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czym jeździsz, będę wiedział na co uważać;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Zdałem i to się liczy, prawdziwą naukę rozpocznę teraz Gratulacje :!: i zdania egzaminu i podejścia do sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Rabbit, Seicento... ;p To ja powinienem uważać na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 To żebyś wiedział na co masz uważać: granatowa Astra kombii z naklejonym samolotem na klapie;) Jak widzisz to na Cb wołać Rabbita;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.