Rafal B. Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Zaczęło się, bardzo źle było nas dwóch a miało być trzech. Walka ESA we dwóch nigdy nie kończy się dobrze tak też i stało się teraz. Najpierw był full kontakt. Zabrałem wrogowi troszkę statecznika. Chwile później wróg nie wyprowadził nurkowania. Wylądowałem by zobaczyć starty wroga. Patrzę i nie wierzę własnym oczom. Wróg ubił porządnego kreta w sumie to podwójnego kreta ubił. Przysłowiowego oraz prawdziwego. Czyżby mit potwierdzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Rotfl Brakuje tylko oderwanej łapy goryla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Biedactwo :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Brakuje tylko oderwanej łapy goryla Ale ja byłem spokojny to wróg zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 BUAAAAAAHAHAHHAHAHA Gratulacje! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Mnie to jakoś nie śmieszy... Choć faktycznie ironia losu nieprzeciętna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQ Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Śmieszny pomysł panie Rafale, ale i tak wiem że podłożyliście jakiegoś wcześniej zdechłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dobry wkręt nie jest zły :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 No ale kret mocny zwierz, zanim się poddał to jeszcze wrogowi nochal zmasakrował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi