kefir Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Panowie nigdy tego nie robiłem i nie mogę znaleźć jak czy da się okleić folią Oracover strzydła styropianowe ? jeżeli mogę prosić o pomoc byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Chodzi o zwykłą gładką czy "płócienną" ? Mam ich trochę ale już nie wiem ,ktora jest która - a za chwilę mogę zrobić test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 http://www.modelemax.pl/instrukcje/oracover.pdf Jest tam o oklejaniu styropianu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nie wiem jaką folie jeszcze nie kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dobra w tej chwili zrobię z płócienną bo i tak autor tematu o skrzydle z forum FPV zapowiada pokrycie taka własnie - więc moment... Więc ; żelazko ustawione na 100st przyłożone do styro lekko klei się ale nie wtapia. Przykleiłem dwie folie płócienne - dark green i antique/kremowa i jedna zwykła czerwona Wszystko trzyma sie jak należy. Jest tylko jedno ale - styro musi być polerowane bo na filii zostaje faktura styra, a to nie wyglada dobrze. Zaraz dołaczę fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dziękuje bardzo Fokker A normalnym żelazkiem zrobię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ale normalne to dla Ciebie to modelarski czy to do prasowania bielizny? :mrgreen: Tym zwykłym domowym też dasz radę bo działa na tej samej zasadzie co modelarskie :rotfl: Ma też termostat więc do próby ustawisz wstępnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Bardzo ładnie się okleja przy pomocy połówki prostownicy do włosów. Zaleta-to niska cena. Z jednej prostownicy otrzymujemy dwa żelazka. Używam od b. długiego czasu. Działa świetnie. Za 15 zł mam dwa żelazka z ceramiczną stopką. Wybieramy taką prostownicę , która ma duze prawie kwadratowe stopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Bardzo ładnie się okleja przy pomocy połówki prostownicy do włosów. Zaleta-to niska cena. Z jednej prostownicy otrzymujemy dwa żelazka. Używam od b. długiego czasu. Działa świetnie. Za 15 zł mam dwa żelazka z ceramiczną stopką. Wybieramy taką prostownicę , która ma duze prawie kwadratowe stopki.No to może tą jedną część mi sprzedasz ?Albo okleisz mi zapłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 bubu2, Nigdy bym na to nie wpadł Dzięki za pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Problem z prostownicą to kształt, najczęściej są tak wyprofilowane, że część grzejąca jest odsunięta od krawędzi. Poza tym same zalety względem normalnego żelazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 No i zrobione dzięki za pomoc By kefir1972 at 2011-07-22 By kefir1972 at 2011-07-23 Nawet poleciał i to fpv http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9VChtK8feGk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi