Zielony Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam. Z racji tego że na dniach będę budował Extrę a trochę czasu mi to zajmie mam zamiar nauczyć się chociaż podstaw operowania samolotem 3D. I mam do was prośbę o polecenie jakiegoś samolotu. Czytałem już temat niżej ale został tam praktycznie wymieniony tylko YAK który kosztuje więcej niż mam do wydania jakieś 150 zł. Dało by radę coś fajnego znaleźć. Mam parę typów ale wolę poczekać na wasze opinie. Z góry dziękuje Pozdrawiam Piotr Ps. Nie wiedziałem to jakiego działu dać jak w złym to przepraszam i prosił bym o przesunięcie do prawidłowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Po forum chodzą podróbki RCFactory - w to bym poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Tylko że z tego co się zorientowałem kosztują więcej niż 150 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kup uzywanego parkmastera.. Ponaprawiaj.. Po 50-70zl idzie dorwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Taak... tylko czasem na wstępie masz już +100-150g do wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Cześć. To może ja napiszę co mi się podoba i chętnie wysłucham waszych opinii: 1. http://www.cyber-fly.pl/produkt-1437.html 2. http://abc-rc.pl/p/2/1707/model-mugol-3d-epp-morlock--modele-z-epp-samoloty-i-szybowce.html 3. http://www.cyber-fly.pl/produkt-747.html Nic ciekawszego nie udało mi się znaleźć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Z tych wyżej to tylko Mugol. Zobacz jeszcze Shogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Tak myślałem że ten najbardziej się nadaje. I chyba na nim będę się uczył choć zlin najbardziej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Zbuduj sobie MK-34 lub coś podobnego. :wink: Koszt dwie płyty depronu/zamiennika i jeden dzień pracy. A ile radochy z widoku tworu własnych rąk w powietrzu... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Depron mam w chacie i inne potrzebne rzeczy więc nie problem. Szkoda tylko że to dwu płatowiec. A znacie może jakieś plany samolotu 3d co łatwo można zbudować właśnie z depronu i da radę się na nim co nieco nauczyć. Więcej kasy mi wtedy zostanie w kieszeni :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 diablo 3d, ultron 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 buduj arlechina z profili2.com... super lata... genialny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi