sebarc Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 a może MVVS dobrze chodzi??? :mrgreen: , ja mialem kiedys mvvs i teraz mam os maxa, asp, i widze jaka róznica, aha, czyli ty nie potrafisz?... DJ IGLICA I KREC , W O.S Maxie raz wyregulujesz i chodzi i tak nie trzeba P.S a od kiedy ty masz Funtana s30, ostatnio nazywala sie s10, s40, sMINI?, i nie kłam że sam ją zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo115 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Też miałem mvvs-a i jakoś chodził bardzo dobrze KWESTIA REGULACJI Sebastian !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To zalezy jaki model ma byc napędzany silnikiem MVVS jesli to mac byc akrobat 3D to na silniku MVVS długo nie polata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 sebarc, ale nie porównuj MVVS do ASP !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 regulacji?? co ty powiesz... to czemu nie kupiles sobie mvvs lub radugi zamiast Super tigra do swojej funtany? Wiec jak mam nie porownywac to juz wiadomo ze MVVS chodzi gorzej, a kosztuje tyle samo co ASP/ SuperTigre Moze MVVS jakos sie nadaje do trenerków, cos takiego jak olek ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 MVVS przezyje ze 4 silniki ASP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 i co z tego ze przezyje?? wole kupic sobie 4 silniki asp niz jednego mvvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo115 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 czemu ? bo kupiłem model Junaka II wraz z silnikiem ST i model sprzedałem a silnik został !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ...mnie nie wiadomo w którym momencie MVVS chodzi gorzej. :?: I co kto woli, uważam, że MVVS biuje na głowę te OS i ASP. Jeśli o mnie chodzi, to koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 to jak sadzisz ze mvvs i raduga chodzi lepiej niz tiger to mogles tigra sprzedac a kupic raduge lub mvvs? karlem: nie ma momentu kiedy zle chodzi, bo caly czas zle chodzi, juz ten czeski odgłos silnika doprowadza do szału, regulacja, kiepskie zapalanie itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo115 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 mi nie chodzi oto który gorzej chodzi tylko chodzi mi o moc !!! i raduga 10 ccm jest na pewno mocniejsza od Super Tigra lub ASP lub MVVSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 tak tylko teraz zalezy do jakiego modelu . Mogę przpuszczac ,że Karol nie lata 3D tylko raczej spokojnie więc do takich celów mvvs jest idealny natomiast Olek jesli potzrebujesz sporo mocy to Raduga czy Webra z rura rezo beda ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 3D nie ale w FunFly'u mam MVVS 6,5 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 WOW czapki z głów widzę ze idziesz zgodnie z nowymi trendami u nas modelarze starsi dokładnie od 40 lat w góre lataja raczej makietami i nie wiedza co to fun fly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo115 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tez tak twierdze Radek raduga 10ccm powinna wystarczyć do spokojnego latania tym Yakiem 12A :wink: A co do MVVS-A niemam zastrzeżeń mi chodził 100 na 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 radek872 to, już u mnie rekreacyjnie parę ładnych lat trwa :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Olek spokojnie mozesz zastosowac raduge . Nie martw sie opiniami niektórych modelarzy zazwyczaj to wynika z braku wiedzy w zakresie regulacji silników modelarskich. Sam widziałem jak Raduga 10ccm uniosła prawie 2.8m górnopłata a ludzie którzy sie smiali z tego silnika byli zaskoczeni i podziwiali jak ta Ruska maszyna ciagnie. Dla przykładu filmik Raduga 10ccm z bardzo długą rurką na tłumiku http://pl.youtube.com/watch?v=bhV1J2ViWV4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 W zeszłą sobotę przyjechałem na lotnisko z modelem ,który chciałem sprzedać , bo źle latał ,a silnik działał jak opisywana raduga. Po południu wyjechałem z zaj.... silnikiem i świetnym modelem. W między czasie Zbyszek się do niego dorwał i zrobił swoje. ;D To tak o jakości silników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 moim zdaniem kazdy silnik jest dobry w rękach dobrego modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo115 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.