Skocz do zawartości

Reaktywacja! Piknik Modelarski PIŁA 2007 9.09.2007

DJDIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety pogoda załatwiła frekwencję było więcej modelarzy niż modeli :D i

Szczęśliwcem który polatał Darka Extrą był Kolo

77ba5ca97469237b.jpg

507b3ba9e2ee6f21.jpg

d7fab5f4ed77476a.jpg

b262c55447685f9a.jpg

Latał jeszcze jet i parę innych modeli ale pogoda była tak paskudna że nawet fotek nie chciało mi sie pstrykać

2078d44a067e3dd2.jpg

d889e0d4b7befe0a.jpg

8b6679223be6c9a6.jpg

Pozdrowienia dla wszystkich kolegów z forum z których miałem przyjemność poznać i porozmawiać osobiście.

Opublikowano

Rzeczywiscie pogoda była tak fatalna, że nie wypusciłbym psa na zewnątrz... pierwsze 2,5h stalismy w deszczu, to odstraszyło na tyle potencjalnych zlotowiczów (i się nie dziwę) że mielismy dosc niską frekwencję. Najpierw wiatr zdmuchnął namiot na dach mojego samochodu robiąc mi dwie wgniotki, i w tym samym momencie namiot pociagnał stojak z kolumna głosnikową na ziemię w efekcie czego wszystkie 3 głosniki sa do wyrzucenia bo pogieły sie na koszach i odpadł magnes. Strat na kilkaset zł...

Wnioski na kolejny rok o ile będe jeszcze w PL

Zero rozgłosu w radiu i TV, naprawde ciezko zapanować nad gosciami z miasta na olbrzymim lotnisku mającym wjazdy z każdej strony. Raczej cięzko wykonalne aby odgrodzić tak gigantyczna powierzchnie siatką czy czymkolwiek. Wole wykopać kasę z podziemi lub dołozyc z własnej kieszeni i mieć zgraną ekipe znającą przepisy bezpieczeństwa niz tysiąc mieszkanców/gosci którzy zachowuja sie totalnie bezmyslnie.

No i oczywiscie termin, mysle ze najlepszymi miesiacami są czerwiec, lipiec, sierpień max, bo praktycznie dość latwo się wstrzelic w dobra pogodę. Generalnie mimo tego, że pogoda nie dopisała, na swój sposób jestem jakoś zadowolony. Przynajmniej próbowałem coś zrobić, a lepiej cos zrobic niz siedziec na tyłku i nic nie robić...

Chciałbym tutaj podziekować Dawidowi Kierecie i jego bratu za czuwanie nad bezmyslnymi samochodziarzami, i ekipie z Poznania za efektowane loty (jak zwykle nie zawiedli) ps. nastepnym razem zabierzcie zapasowe podwozie ! i matiego za szybką relację z filmem :jupi: pozdrowienia dla słupska i 3miasta.

Opublikowano

No faktycznie, pogoda pod psem. Ale ogólnie, tak jak Darek mówi, też jestem zadowolony. Oczywiście, nie obyło się bez kreta. Bodajże kolo swoim modelem go wystraszył.A swoje film i zdjęcia wrzucę później. Film oczywiscie odpowiednio zmonmtowany z dobrym podkladem muzycznym :devil:

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.