rapier Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzis po tygodniu czekania na paczke priorytetowa po powrocie z pracy czekala na mnie mila niespodzianka - awizo. Tak wiec szybko zostawilem co miale zostawic w domu i z dusza na ramieniu dyla na poczte, gdzie pani wreczyla mi niemala paczuszke. Rownie szybko trafilem do domu gdzie uwiecznilem ten moment Szsybko skalpel w dlon i po otwarciu paczuszki ukazal mi sie taki oto widok Zblizenie.........i wszystko jasne Drzacymi rekoma odsunolem suwaczki i wydobylem elementy...Kazdy elegancko byl zafoliowany w 2 mm tkanine gabkowa. CAly zestaw wyglada tak. Po 2 minutach modelik juz prezentuje sie w pelnej krasie Ci co znaja produkty Pana Leszka Kwarcinskiego wiedza jakie emocje towarzysza ogladaniu jego modeli Ci co nie znaja ...powini poznac. Co tu duzo gadac...Model cud miod a wszystko zrobione, spasowane idealnie. Model przewiduje na przyszly sezon ale oczywiscie bede zdawal relacje z jego "uzbrajania" Bo troszke dokupic rzeczy trzeba . Przede wszystkim zaczne od 6 serw HS-81 i jakiegos odbiorniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Coś pięknego Ile Cię kosztowała ta przyjemność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Coś pięknego Ile Cię kosztowała ta przyjemność? Jako żona Rapiera mogę powiedzieć, że kosztowała NIEMAŁO oj niemało Ale chyba rzeczywiście warto było. A o szczegłach niech opowie właściciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No wlasnie , to chyba sukces bo nawet mojej Zoneczce model sie bardzo podoba. A co do ceny to model 760 +do tego dokupilem sobie torbe extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Cos mi sie fotki nie wyswietlaja :/ Domyslam sie ze chodzi o model Falcon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 modelik bardzo ladny...ale niestety nie na moją kieszeń... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 super modelik :mrgreen: od zawsze mi sie podobał 8) szkoda ze tyle kasy trza za niego wydać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Modele Kwarcińskiego to istotnie górna półka. Mam tylko pytanie - jaki profil ma to cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahorex Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 piękny modelik... gratuluje udanego zakupu no ale torby nikt nie pochwali a też ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 JEŚLI sie nie myle to SD7037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Na jakiej stronie mogę znaleźć modele Pana Kwarcińskiego? (zgubiłem adres strony) Interesuje mnie micron. Mój falcon tez był w ładnym kartonie - który do dziś służy pięknie jako pudło transportowe. Towar też był zapakowany wzorowo - płaciki w miękkiej piance , ogon też. Nic dodać nic ująć - porządna i fachowa firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 jednak sie myliłem :oops: :oops: na tej stronce pisze ze SD-7084 http://www.airsportsrc.com.au/htmdoc/starling.html niewiem ale chyba on nie ma strony www , na gg podałem ci jego mejla pozdrawiam 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mejla to mam , a strona jest i to po Polsku nawet. Tylko jej adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 hej , znalazłem tylko tą stronke , kiedyś mi ją podesłałeś http://www.paradoxrc.republika.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Domyslam sie ze chodzi o model Falcon ? Nie to Starling Mejla to mam , a strona jest i to po Polsku nawet. Tylko jej adres? Pan Leszek nie ma swojej strony jako takiej. Jest za to kilka stron gdzie mozna obejrzec jego modele. Wystarczy w google wpisac nazwy modeli i nazwisko producenta Co do torby to rzeczywiscie jest zarabista. Mieszcza sie w niej 2 modele. Kieszenie na poszczegolne czesci modeli sa z grubej gabki obszytej tkanina, Kadluby maja swoje oddzielne kabury po obu stronach torby. Do tego 2 kiesznie na drobiazgi zapinane na zamki blyskawiszne. Torba jest z kordury i to co najfajniejsze..mozna ja nosic za uszy, na jednym pasku, ale tez co nawazniejsze w modelach latajacych na zboczach ma szelki i mozna sobie zalozyc ja jak plecaczek i wybrac sie na wycieczke w mniej dostepne tereny Teraz troszke o modelu. Na zachwalanie juz nie mam sily bo mozna robic to bez konca. Moze troszke o wadze... Kadlub - 219g centroplat - 240g uszy - 2x160g statecznik - 2x28g RAZEM 835g + drobne dodatki Ciekawe ile bedzie wazyl gotowy do lotu A teraz powiem cos co bedzie wyznacznikiem klasy producenta ktory jest klasa sama dla siebie jedynie Wyobrazcie sobie ze zwazylem wszystkie elementy i .....UWAGA !!!! stateczniki waza dokladnie tyle samo a mam wage z dokladnoscia do 0,1g a uszy ktore sa juz sporymi elemenami laminatowymi maja roznice na wadze 0,3g co jest niebywale aby miec taka wprawe aby tak duze elementy mialy tak zachowana idealnie wage. SZACUNEK Latac modelem bede co prawda na wiosne bo teraz musze zarobic na wyposarzenie ale juz i tak nie moge doczekac sie tego swistu powietrza cietego przez platowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No to niech Wam ślinka kapie po brodzie http://img213.imageshack.us/img213/2504/mojelatada7si7.jpg Fotkę zrobiłem zima poprzedniego roku u mnie w klubie .Modele są jeszcze w wersjach wcześniejszych ,ale nie zamienił bym żadnego na inny. Po cichutku powiem że Leszek" kombinuje" z czymś nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.