kris13 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zapraszamy na kolejną edycję pikniku w Kraśniku 13 - 14.08.2011. To już XIII raz spotykamy sie na naszym modelarskim lotnisku. Wszystkich serdecznie zapraszamy. Mapka dojazdu, zdjęcia z poprzednich pikników jak i informacje o lotnisku na stronie www.pa-lo-ok.prv.pl Do zobaczenia! Wybrane fotki z lat ubiegłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, Tarnów melduje się w komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 już mało czasu zostało Mam pytanie czy macie w planach jakieś walki esa ? Odkopałem stary zniszczony model do esa i się zastanawiałem czy brać tego brzydala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 brać !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a w piątek przyjechać pomóc rozstawiać piknik ? będę w Kraśniku więc koło 19 mógłbym przyjechać Wiadomo ile będzie wynosiło wpisowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Przygotowania zaczynamy o 17 w piątek a piknik startuje w sobotę od samego rana . ZAPRASZAMY !!! wpisowe 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Supppeerr ale się cieszę. Ja sie melduje w sobotę z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Atmosfera w Kraśniku jest niepowtarzalna ,mam nadzieje że trawka przycieta ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Przeziębiłem się :cry: więc... przyjadę i was pozarażam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Przeziębiłem się więc... przyjadę i was pozarażam Chyba na grypę żołądkową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pozabierać parasolki tudzież większe plandeki na giganty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 to pogoda płacze że Bialego Misia nie bedzie....... :'( ale...... :shock: rzycze :shock: a to r skąd się tam wzięło :oops: ..... Wam pieknego slonca.....i udanych lotow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 rzycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, Tarnów melduje się w komplecie. Ja odpadam, zepsułem nogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, Tarnów melduje się w komplecie. Ja odpadam, zepsułem nogę. A do czego na pikniku ci noga? Steruje się rękami :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Paweł, rozumiem, że zgłaszasz się na ochotnika do noszenia? (mnie oczywiście) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dawno temu wynaleziono takie wspaniałe narzędzia jak 2 kule lub wózek inwalidzki :mrgreen: Taki jeden kolega jak miał nogę w gipsie to po lotnisku na drugiej podskakiwał, tylko modele mu musieliśmy odholowywać z pasa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Biłgoraj melduje się w komplecie około 11-ej w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Taki jeden kolega jak miał nogę w gipsie to po lotnisku na drugiej podskakiwał, tylko modele mu musieliśmy odholowywać z pasa :wink: Chyba wiem o kim mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Na lotnisku cała infrastruktura rozstawiona. Także zapraszamy już od samego rana, chyba że ktos nie może spać w nocy to już może przyjechać na nocne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi