Viader Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A od kiedy to zaokrąglone czy nie krawędzie stateczników mają coś wspólnego ze zrywaniem strug na skrzydle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A od kiedy to zaokrąglone czy nie krawędzie stateczników mają coś wspólnego ze zrywaniem strug na skrzydle??Tu chodzi raczej o Statecznik poziomy. Miałem kiedyś dokładnie taki sam problem: TEMAT Tutaj cytat: Po pierwsze zetnij trochę krawędź spływu steru wysokości. Jest pewnie za gruba i struga powietrza, która go opływa z obu stron po zagięciu przy wychyleniu nie łączy się stąd model traci stateczność i samoczynnie się przekręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 a jak się zachowuje tylna część kadłuba przy zaciąganiu SW? Może być tak, że SW stawia na tyle duży opór że popychacz wygina kadłub co w efekcie zmienia kąt ustawienia obu stateczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudolfik Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 tył kadłuba jest bardzo sztywny, więc raczej nie ma szans aby go wyginało. Za radą wzmocniłem/usztywniłem połączenie połówek SW i popróbuję jeszcze ze SC, oby tylko była jakaś sensowna pogoda aby to potestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Thonni, jak Ci się sprawuje regulator Redox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Thonni, jak Ci się sprawuje regulator Redox? Nie narzekam, ale zastanawiam się czy jest jakaś karta programująca albo czy da się go zaprogramować :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi