kefir Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tu trochę przeginałem z wariowaniem jak na taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=VsUCDB3-ti4?hd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Właśnie, że ten drugi filmik jest świetny, dynamiczny, oglądnąłem całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Od czego takie wibracje na 1 filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Najlepsze są miny ludzi :mrgreen: A drugi filmik suuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ciekawi mnie, co taki przeciętny wczasowicz sobie myślał widząc takie cudo w powietrzu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Filmiki już widzieliśmy to teraz poprosimy o pokazanie gimbala ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Proszę http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=43914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 No to tak wygląda praca mojego gimbala po pewnych aktualizacjach Lot całkowicie FPV [/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziś trochę pokręciłem budowę Ul: Słowackiego w Gdańsku Myślę że Gimball jest już prawie dobry [/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi