JaNoT Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Też tam byłem, modele i samoloty fajne, szczególnie Low Pass-y Dromaderów i zrzut bomby wodnej. Zaraz po przyjechaniu rozpoznałem mi znajome osoby z Pikniku w Czechach. Szkoda tylko, że Radek nie wziął swojego Jaczka-55, a ja do latania miałem tylko sharka 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 GiulioN widzialem cie chyba z bratem byles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam. Dzięki za tak szybkie wrzucenie materiału wideo z pikniku modelarskiego połączonego ze świętem lotnictwa. Impreza została zorganizowana przez modelarzy zrzeszonych przy aeroklubie ROW, firmę BB Aero oraz Aeroklub ROW Rybnik. Kurde tylko szkoda, że nie mogłem tam być obecny ale myślami byłem z kolegami na lotnisku Materiał wideo z wcześniejszego naszego polsko-czeskiego spotkania modelarskiego będzie dostępny już w tym tygodniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 GiulioN widzialem cie chyba z bratem bylesOj to nie brat, tylko kolega z modelarni, chociaż takiego brata bym chciał mieć . Na wejściu, jak wyciągaliśmy jego model motoszybowca z samochodu zaczepiła nas dziennikarka. Można trochę poczytać tutaj, a więcej będzie w piątek w Dzienniku Zachodnim (wersja papierowa): http://zory.naszemiasto.pl/artykul/1053667,gotartowice-bawimy-sie-na-pikniku-lotniczym,1417179,id,t,zid.html#galeria Jak nas widziałeś, to czemu się nie przywitałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 byles daleko i za barierka przy modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Trzeba było krzyczeć, np. drugi kolega z modelarni też przyjechał, ale gdyby nie krzyknął: "Giulio?" to bym go nie zauważył. Zresztą mogłeś wejść za barierki, się przywitać, ajkby był jakiś problem, powiedziałbym że jesteś moim ko-pilotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A kogo to Mig 15 (Lim) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mig jest pewnego znajomego Czecha mieszkającego chyba we Frydek-Mistek, Czesi przyjechali stadem , pokazali wysoki poziom maszyn i pilotażu, a potem pojechali. Mig-a widziałem czwarty raz, ostatnio gdy go widziałem w Czechach podczas startu stracił zbiornik, ale na ten piknik był już naprawiony, co było widać, zbiornik był lekko zniekształcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi