Jump to content

piknik w rybniku

JaNoT

Recommended Posts

Też tam byłem, modele i samoloty fajne, szczególnie Low Pass-y Dromaderów i zrzut bomby wodnej. Zaraz po przyjechaniu rozpoznałem mi znajome osoby z Pikniku w Czechach. Szkoda tylko, że Radek nie wziął swojego Jaczka-55, a ja do latania miałem tylko sharka 800

Witam.

Dzięki za tak szybkie wrzucenie materiału wideo z pikniku modelarskiego połączonego ze świętem lotnictwa. Impreza została zorganizowana przez modelarzy zrzeszonych przy aeroklubie ROW, firmę BB Aero oraz Aeroklub ROW Rybnik.

Kurde tylko szkoda, że nie mogłem tam być obecny ale myślami byłem z kolegami na lotnisku :)

Materiał wideo z wcześniejszego naszego polsko-czeskiego spotkania modelarskiego będzie dostępny już w tym tygodniu.

Pozdrawiam

GiulioN widzialem cie chyba z bratem byles

Oj to nie brat, tylko kolega z modelarni, chociaż takiego brata bym chciał mieć :D. Na wejściu, jak wyciągaliśmy jego model motoszybowca z samochodu zaczepiła nas dziennikarka. Można trochę poczytać tutaj, a więcej będzie w piątek w Dzienniku Zachodnim (wersja papierowa): http://zory.naszemiasto.pl/artykul/1053667,gotartowice-bawimy-sie-na-pikniku-lotniczym,1417179,id,t,zid.html#galeria Jak nas widziałeś, to czemu się nie przywitałeś?

Trzeba było krzyczeć, np. drugi kolega z modelarni też przyjechał, ale gdyby nie krzyknął: "Giulio?" to bym go nie zauważył. Zresztą mogłeś wejść za barierki, się przywitać, ajkby był jakiś problem, powiedziałbym że jesteś moim ko-pilotem :D

Mig jest pewnego znajomego Czecha mieszkającego chyba we Frydek-Mistek, Czesi przyjechali stadem :D, pokazali wysoki poziom maszyn i pilotażu, a potem pojechali. Mig-a widziałem czwarty raz, ostatnio gdy go widziałem w Czechach podczas startu stracił zbiornik, ale na ten piknik był już naprawiony, co było widać, zbiornik był lekko zniekształcony

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.