Gacek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam Serdecznie. Mam na imię Jacek jak narazie nieposiadam zadnego modelu prócz PicooZa(kupiony tak bardziej dla zabawy). Aktualnie mam ochote cos kupic ale musze uzbierac gotówke. Latać Nieumie Gdyż niemialem nigdy modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 cześć jacek odrazu mówie jako pierwszy model radze wicherka 15 ale wicherka chyba nie kupisz niewiem dokładnie ale jeszcze nigdzie nie widziałem napisz czym byś chciał latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witaj. Zestaw wicherka 10 znajdziesz tu http://www.samolotyrc.pl/www/index.php?prod=37 W zestawie są plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Narazie sie zastanawiam nad jakimś Motoszybowcem(chyba tak to sie nazywa) Takiego za 400 zł Musze jaki Juz pisalem troche gotowki uzbierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wicherek był swego czasu świetną konstrukcją ,ale minęło już z pół wieku ,więc pewnie wymyślili coś lepszego :wink: A wybór szybowca (może być elektro ) to bardzo dobry pomysł. Jednak i tak pierwsze loty lepiej robić przy pomocy doświadczonego kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Na poczatek motoszybowiec -najlepiej chyba jakis multiplexowy - albo easy star albo easy glider. Modele multiplexa sa od podstaw tworzone do nauki latania wiec dla poczatkujacego adepta tej sztuki takiego jak Ty nadaja sie idealnie. Mysle ze w 400zl sie nie wyrobisz - potrzebny Ci nie tylko model lecz rowniez graty do niego ,nadajnik ladowarka i inne duperele. Poczytaj najlepiej troche tematow "od czego zaczac" i sie zorientujesz o co w tej zabawie chodzi Pozdrawiam i witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jedan z Kolegów Mi doradził http://nastik.pl/pc-skylady-rtf-p-1055.html Na początek wystarczy pozniej uzbieram troche wiecej to sie kupic cos lepszego narzie musiał bym uzbierac te 400zł. A co do Pilotowania to jasne ze pilotował bym pod okiel jakiegos kolegi Akurat sie fajnie składa bo u mnie lotnisko widze z okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zeby nie bylo, to ja doradzilem Jackowi tą Sky Lady więc przed gromami się wstrzymajcie . A tak na bardziej powaznie to ja koledze dam polatać moim cudownym, pięknym i w ogóle za...bistym T-Hawkiem, żeby sam od siebie mógł ocenić czy go to kręci itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Anasazi Thx Za pomoc teraz Jedyny problem ubierać pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.