Marcin Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Film nakręcony podczas pikniku [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Super filmik :wink: Piękne modele. Kurde..muszę się kiedyś w końcu na taki piknik modelarski wybrać;/ Nigdy nie wiem czy są jakieś w pobliżu mojego miejsca zamieszkania :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Dobra robota Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam. Jaki Marcin, jaki Marcin On to tylko udostępnił hehe a ja nie chwaląc się (tak ja Piotrek) zmontowałem całość w robocie po godzinach Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Hehehe jaki Ty skromny jesteś hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi