JarekF Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Pilnie poszukuję 5 numer modelarza z 1999 roku. Odkupię, lub pożyczę z gwarancją zwrotu. Jeśli ktoś by posiadał bardzo proszę o info. Wysyłka byłaby na terenie Polski, ale sprawa pilna. Muszę to załatwić do końca tego miesiąca. 1 października będę w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mam go własnie przed sobą i zapytuję co konkretnie interesuje: mogą to być tylko rysunki Jungmana, plany motorówki Szkwał lub tabelki projektu makiet :mrgreen: Może skan wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzięki wielkie Fokker. Skan motorówki "Szkwał" jakbyś mógł mi przesłać na: jferens@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Hmmm... O ile skan wszystkiego co w A4 nie robi problemu o tyle wkładkę trzeba by już na większym skanerze wykonać ale to już jakieś koszta w przeciwieństwie do ksera. Więc zastanów się jeszcze raz czy wysłać całego Tobie pocztą arkusze Modelarza czy zrobić ksero czy mailowo przesłać ale skan będzie kosztował pare zł. Nie wiem teraz ile ale to nie przekroczy 10zł chyba :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi