RC-LIPOL Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Witam wszystkich modelarzy i zapraszam na "BITWĘ O RZESZÓW" szczegóły na www.rc-lipol.pl/zawody
RC-LIPOL Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w I Bitwie o Rzeszów, zawodach Aircombat ESA. Pomimo niekorzystnych prognoz, w dniu zawodów pogoda dopisała. Do walki zagrzewało nie tylko słonko, ale i smaczna kiełbaska z grila. Zawody więc uznajemy za udane. Zwycięzcom gratulujemy !!! miejsce I WWII - Grzegorz Łobodziński miejsce II WWII- Marcin Ząbek miejsce III WWWII- Bartek Jakubiec Dziękujemy sponsorom: - Hurtownia sportowa - SK SPORT www.sk-sport.pl - Sklep modelarski RC-LIPOL więcej zdjęć i relacje z zawodów nagraną przez TVP można zobaczyć na stronie http://www.rc-lipol.pl/galeria Kolejne zawody na wiosnę , mile widziane sugestie związane z organizacją i konkurencjami. Wszelkie informacje związane z tym tematem prosimy przesyłać na adres e-mail: zawody@rc-lipol.pl w temacie "zawody".
Wodzu 7 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Witam.Fajnie,że w południowo-wschodniej częsci Polski zaczyna rozwijać sie ESA.Szkoda,że nie przyjechaliście do Krakowa 01.10.11.Może w przyszłym roku uda się nam skrzyżować tasiemki .Pozdrawiam Wojtek. P.S. Że też te Mustangi w locie się Wam nie pomyliły :rotfl:
Qbatus Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Strasznie żałuję, że nie dałem rady przyjechać. Jak na złość dzień wcześniej źle podłączyłem nowy pakiet i nadajnik poszedł z dymem, a ewentualny zapas został w Krakowie. Zrozpaczony zostałem w domu, bo żal by serce zciskał, jak musiał bym uziemiony patrzeć na Wasze wyczyny. Ale słyszałem, ze było bardzo fajnie, szkoda tylko, że tak mało zawodników. Pierwsze koty za płoty teraz będzie już z górki Na następnych zawodach pojawię się na 100%
skidan Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Gratulacje dla zawodników. Mam nadzieję, że następne zawody zechcecie wpisać do kalendarza imprez PP ESA a to na pewno będzie miało wpływ na liczbę zawodników. Pozdrawiam.
michal888 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Bylo super tylko zaliczyłem konkretnego crasha w drugiej rundzie i nie mialem czym dalej latać ,najciekawsze jest to ze tamtemu samolotowi nic sie nie stalo :| . Przynajmniej zostalem uwieczniony na filmie :wink:
Sebastian1984 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 P.S. Że też te Mustangi w locie się Wam nie pomyliły :rotfl: Uwierz mi, że się myliły Stąd raz wleciałem w strefę Jestem pewien, że w roku 2012 uda nam się wspólnym wysiłkiem zorganizować dużo lepszą imprezę pod względem frekwencji. Dziękuje Piotrkowi za wciągnięcie w ESA, a innym uczestnikom za super walki Pozdrawiam Sebastian
RC-LIPOL Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich zawodników obecnych ciałem i duszą i zapraszam na film: do zobaczenia na kolejnej imprezie, tym razem halowej, więcej informacji już wkrótce, na naszej stronie www.rc-lipol.pl
pepes1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 fajny pomysł na celność lądowania. Może w regulaminie ESA wprowadzić dodatkowe punkty za celne lądowanie w jakiejś niewielkiej strefie "lotniska"? To tak by promować tych, którzy "cało" dotarli na macierzyste lotnisko, a nie lądowali w prawdzie bezpiecznie, ale przygodnie?
Rekomendowane odpowiedzi