Gość Kamyczek_RC Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam jeśli ktoś z kolegów ma problem z zakupem modelu i wyposażenia my zaopatrujemy się w sklepie www.modelemax.pl W przeciwieństwie do wielu innych sklepów zamówienia są realizowane tego samego dnia kurierem więc na kolejny dzionek mamy w rękach wszystko co zostalo zamówione. Polecam: Modele z CF Silniczki Emax GF i cała resztę wyposażenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Kamil , to już nie chce Ci sie pojechać na Okopową ,tylko zamawiasz do domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja zazwyczaj robię tak otwieram stronę internetową robię zamówienie w uwagach wpisuje odbiór osobisty i zakupy zajmuja mi 5 min wpadam płace i zabieram . Czyli zakupy jak walka w esa 5 min . Dodatkowo w sklepie swietne farbki , cały osprzęt elektroniczny i wygoda bo wszysko na miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wygoda bo wszysko na miejscu .Skąd ja to znam... :mrgreen: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A ja do Jeleniej Góry mam tylko 240 km a do Odolanowa 40 :cry: Kamil ,ja tez składam u Radzia zamówienie i potem wpadam do niego i gadamy z godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A ja do Jeleniej Góry mam tylko 240 km a do Odolanowa 40 :cry: Kamil ,ja tez składam u Radzia zamówienie i potem wpadam do niego i gadamy z godzinę czekaj jak ja u Ciebie zrobię zamówienie i przyjadę po odbiór to zostanę tydzień :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dla jasności ja w tym sklepie tylko kupuję , nie trawię czekać na paczki , a jescze bardziej nie trawię jak ktoś potrafi tylko dogadywać . Stwierdzam że szkoda wam pomagać bo zawsze komuś bedzie źle i zawsze znajdzie sie Radzio , Krzysio , i inny krecacy noskiem księciunio ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Spoko Kamyczek ja kupuję w Modelmax jest tak jak napisałeś.Odolanów też jest ok i powinniśmy się cieszyć że mamy takie sklepy im więcej tym lepiej.O jeszcze Kuba w Warszawie też jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Kamil , w żadnym wypadku nie kręcę nosem na Modele Max.Bywałem u Andrzeja osobiście i "paczkowo" ale u Radzia bywam po prostu częściej ze wzgledu na możliwość "pomacania "towaru i odległość Krzysiu nie widzę problemu lokum dla Ciebie sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Koniec panowie - robi sie zupelny off top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi