Gość Kamyczek_RC Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Witam jeśli ktoś z kolegów ma problem z zakupem modelu i wyposażenia my zaopatrujemy się w sklepie www.modelemax.pl W przeciwieństwie do wielu innych sklepów zamówienia są realizowane tego samego dnia kurierem więc na kolejny dzionek mamy w rękach wszystko co zostalo zamówione. Polecam: Modele z CF Silniczki Emax GF i cała resztę wyposażenia ...
instruktor Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Kamil , to już nie chce Ci sie pojechać na Okopową ,tylko zamawiasz do domu ?
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Ja zazwyczaj robię tak otwieram stronę internetową robię zamówienie w uwagach wpisuje odbiór osobisty i zakupy zajmuja mi 5 min wpadam płace i zabieram . Czyli zakupy jak walka w esa 5 min . Dodatkowo w sklepie swietne farbki , cały osprzęt elektroniczny i wygoda bo wszysko na miejscu .
Malker Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 wygoda bo wszysko na miejscu .Skąd ja to znam... :mrgreen: ?
instruktor Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 A ja do Jeleniej Góry mam tylko 240 km a do Odolanowa 40 :cry: Kamil ,ja tez składam u Radzia zamówienie i potem wpadam do niego i gadamy z godzinę
utopia Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 A ja do Jeleniej Góry mam tylko 240 km a do Odolanowa 40 :cry: Kamil ,ja tez składam u Radzia zamówienie i potem wpadam do niego i gadamy z godzinę czekaj jak ja u Ciebie zrobię zamówienie i przyjadę po odbiór to zostanę tydzień :rotfl:
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Dla jasności ja w tym sklepie tylko kupuję , nie trawię czekać na paczki , a jescze bardziej nie trawię jak ktoś potrafi tylko dogadywać . Stwierdzam że szkoda wam pomagać bo zawsze komuś bedzie źle i zawsze znajdzie sie Radzio , Krzysio , i inny krecacy noskiem księciunio ...
Jano Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Spoko Kamyczek ja kupuję w Modelmax jest tak jak napisałeś.Odolanów też jest ok i powinniśmy się cieszyć że mamy takie sklepy im więcej tym lepiej.O jeszcze Kuba w Warszawie też jest super
instruktor Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Kamil , w żadnym wypadku nie kręcę nosem na Modele Max.Bywałem u Andrzeja osobiście i "paczkowo" ale u Radzia bywam po prostu częściej ze wzgledu na możliwość "pomacania "towaru i odległość Krzysiu nie widzę problemu lokum dla Ciebie sie znajdzie
japim Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Koniec panowie - robi sie zupelny off top.
Rekomendowane odpowiedzi