piterb1996 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jeśli już kupiłeś to pochwal sie chociaż jak to jeżdzi bo widziałem tylko 3.5 a jeśli jeszcze nie kupiłeś to zastanów się nad trx revo 3.3 albo t maxxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 jeszcze nie kupiłem w ogóle jeszcze zastanawiam się nad benzynowym modelem tylko chce mieć ten bieg wsteczny;) nie wiem czy benzynowe posiadają wsteczny:) nigdzie nie widze w necie a benzynowy myśle że lepiej by było , jeśli chodzi o paliwo oczywiscie wiem ze benzynówka dużo wiecej kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie benzynówki wstecznego nie mają. TRX'a nie bierz bo mają silniki dosć słabej jakości, a nie można dać silnika innej firmy bo nie pasują ;/ Tylko Savage i TRX revo 3.3 mają wsteczny, ale wydaje mi się że HPI będzie lepsze. W sumie ten wsteczny, do czego jest Ci aż tak potrzebny? Jeśli masz możliwość to bierz Baję 5B lub 5T, bo są suuper i lepsze od wszystkich nitro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Myślę że leiej wziąć FG Baję bo 1. Masz możliwość zrobienia sobie jej 4x4 2. Jest tańsza od HPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tylko Savage i TRX revo 3.3 mają wstecznyNie tylko.Np.Carson CNB lub CNT. Myślę że leiej wziąć FG Baję bo 1. Masz możliwość zrobienia sobie jej 4x4 2. Jest tańsza od HPI Carson Gas Blaster lub modele Smarttech'a i jeszcze tysiak zostaje.Szerokim łukiem omiń modele Himoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Chriss napisał/a: Tylko Savage i TRX revo 3.3 mają wsteczny Nie tylko.Np.Carson CNB lub CNT Tak, wiem, ale chodziło mi o te bardziej popularne modele. Carson jest możę troche mniej znana/rozpopularyzowana niż HPI, tudzież TRAXXAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A miał ktoś może lub ma taki model??? czy jest wart tej ceny???? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5378&osCsid=b8d24776a0b3bd16be96caa83cc67dd9 jak z częściami i jak się trzyma taki samochód?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 To w końcu monster truck czy on-road? Kupisz w ogóle jakiś model czy piszesz po to żeby pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 tak kupiłem już tego z linka pytałem i wymieniałem poglądy bo w sumie po to jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 zrobiłem sobie taki samochód elektryczny przerobiłem go z zabawki za 50 zł wsadziłęm swoją elektronikę z helikoptera honey bee1 zmieniłem skręt czyli zamiast silniczka z przekładnią zastosowałem serwo Silnik główny z helikoptera samochód posiadał oryginalny dyferencjał a więc można nim fajnie po driftować na asfalcie też bardzo dobrze daje sobie radę pakiet 11,1V model ma również wsadzone światła ale pokaże to na innym filmiku bardzo fajna zabawka pozdrawiam Darek a tu krótki filmik jak jeździ mój przerobiony samochód http://www.youtube.com/watch?v=lUul2IfVd-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Panowie a ma ktoś może taki model TRAXXAS z elektrycznym rozruchem??? o to link http://www.rcabc.com/product_info.php?products_id=1250 powie ktoś coś o tym modelu ?? bo ma już wszystko w dodatku wsteczny bieg zachorowałem na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Miałem, fajna konstrukcja, śliczny i fajnie daje rade w terenie. Ale zawieszenie trochę pokombinowane, duzo elementów fabrycznych szybko sie zużywa i dobrze wymienić co sie da na upgrady. Parę lat temu sie nim bawiłem więc dokładnie nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 oo czyli polecasz go? ciekawe co z częściami bo tak naprawde to chyba w jednym sklepie są do niego czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Polecam. A części i upgrady www.rojna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Hehe, kolejny model do kolekcji? Weź lepiej HPI albo GS'a albo coś innego, Traxxas to zabawki, nie mówię że HPI nie, ale TRX ma silniki kapryśne, rzeczy się szybko zużywają, a wszystko jest po to by tylko wyglądać. Zastanów się nad spaliną, niema z nimi problemu, a kupisz taniej używanego HPI Baja 5b, a one się nie niszczą praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 tak kolejny model do kolekcji;) ale nie cieszy mnie znowu model bez wstecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ale się na ten wsteczny uparłeś, zdajesz sobie sprawę jak rzadko będziesz go używał? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 HPI Baja 5b,Co znaczy według ciebie tanio?Na pewno nie za cenę nowego Traxxasa. Revo ni to monster ,ani Truggy.W EMP dopuszczany jako monster.Zawieszenie pracuje super ,prowadzenie zdecydowanie lepsze niż Savage,niżej środek ciężkości.Ale no właśnie zawsze jest jakieś.Elementy montowane w fabryce szybko się zużywają,pękają półosie itp.Kupione oryginalne części zapasowe okazują się wykonane z lepszego plastiku niż te OMowe i służą długo.Silniki 3,3 ładnie się wkręcają ale krótko żyją,coś za coś.Bardzo czułe na śruby regulacyjne.Częste awarie silniczka EZ start (koszt ok 75 zł) oraz padająca elektronika sterująca podgrzewaniem w EZ starterze.Zdarzają się też uszkodzenia elektroniki sterującej wstecznym. Ale nie czarujmy się ,nie ma modeli idealnych i niezniszczalnych i służących do wszystkiego.Każdy ma wady i zalety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 no nic trudno to zostane przy tym GS racing on road Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi