sebarc Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Serdecznie zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Będe... prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Chetnych do latania proszę o nadsyłanie zgłoszeń z podaniem nr kanału na modelpiotrek@poczta.onet.pl W programie poczęstunek naszej słynnej już na cały świat grochówki od Janety !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Na jakiej ulicy jest ten ałszan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Tutaj jest szczegółowa mapa z google miejsca IV Pikniku Modelarskiego IV Raciborski Piknik Modelarski- mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja mam 2,4gHz, to chyba nie muszę podawać nr. kanału :wink: Spróbuję jeszcze namówić paru kolegów z modelarni na przyjazd z modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja mam 2,4gHz, to chyba nie muszę podawać nr. kanału :wink: Spróbuję jeszcze namówić paru kolegów z modelarni na przyjazd z modelami Nie, musisz znaleźć jeden z miliona kodów z którego korzysta twój nadajnik i wpisać go. Jeśli masz futabę nie próbuj bo i tak nie złapiesz ;]. Ps. to żart oczywiście. Ps.2 Ja nie jadę ! Radziu wyprzedał modele i nie będzie na co popatrzeć ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Krzysiek, mi też żal, że Radek na chwilą obecną nie lata, ale nie oznacza to że nie będzie innych modelarzy z modelami akrobacyjnymi i też będzie na co popatrzeć Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam! na tegorocznym pikniku powinni pojawić się także i goście z Czech z modelami akrobacyjnymi i makiet. W razie złej prognozy pogody, piknik zostanie przeniesiony o czym pojawi się informacja na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja najprawdopodobniej będę miał Hobby-Lobby Pigi 3D, ale tylko jeśli uda mi się ją oblatać przed piknikiem, akumulatory już idą +ew. malutkiego akrobacika do polatania jeszcze przed rozpoczęciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 GulioN nie ma problemu wpadaj polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak nic nie stanie na przeszkodzie to pojawię się. 2,4Ghz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Arku nie powiem bardzo liczę na Waszą obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wpadnę, nawet gdybym nie miał modelu w stanie lotnym to będę. Koledzy będą z modelami, więc tak czy siak polatam. Przy okazji, dla jasności: po przybyciu zapis na listę startową i ustalenie kolejności jak w Gotartowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 teraz ważne by nam pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Giulio, tak, podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tylko raz latałem na piknikach, mimo,że byłem kilkanaście razy, to się pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Gulio damy radę spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 no no sobota minęła dawajcie zdjęcia z kraks :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 no no sobota minęła dawajcie zdjęcia z kraks :twisted: Gdybyś uważnie przeczytał datę, to piknik jest za tydzien w sobotę, a nie w tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 no no sobota minęła dawajcie zdjęcia z kraks :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi