pawel66 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a nic, dalej wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A cio to po prawej u góry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 haha musisz uzywac podgladu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 wygodniej jest przyzwyczaiłem się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Kicha. Na żywo takie rzeczy robiliśmy na hali a ty tu z symulatorem wyjeżdżasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Miszczu zrób tak prawdziwym :shock: Chyba, że to podpucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Podpucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 latałem już kilka razy więc myślę że modelem udało by mi się jakoś wylądować :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Miszczu zrób tak prawdziwym :shock: Chyba, że to podpucha. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SXQ5uoMBnuE I to realistyczne lądowanie w 45 sekundzie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 0:47 idealnie urwane skrzydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 tamto lipa ale to już nie http://www.flixxy.com/rc-airplane-one-wing-landing.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Trzeba ćwiczyć loty "na żyletkę". Nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi