kminek Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Agenci FBI aresztowali mężczyznę podejrzanego o przygotowywanie zamachów na Pentagon i Kapitol przy pomocy bezzałogowych samolotów wypełnionych materiałem wybuchowym . Jak poinformowały władze, jest on również podejrzewany o współpracę z Al-Kaidą w przygotowywaniu zamachów na żołnierzy USA stacjonujących za granicą. Czyzby model HK ? Wiecej na: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,10374510,Chcial_zaatakowal_Pentagon_i_Kapitol_dronami__Aresztowanie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 W Polsce po takim wybryku zdelegalizowali by modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Zdjęcie raczej wkleili reporterzy, na zasadzie "model to model nikt się nie pozna". :wink: Jak ktoś kiedyś skomentował - Jaki kraj, tacy terroryści. Widać kryzys w USA większy niż się przyznają... Nas chociaż było stać na terrorystę z motolotnią. :devil: A tu proszę z Boeingów na modele... A my się dziwimy czemu dolar spada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Zdjęcie raczej wkleili reporterzy, na zasadzie "model to model nikt się nie pozna Nie zdziwił bym się , jakby na zdjęciu pokazano faktycznie ten model. Nie zapominajmy o tym, że Amerykanie to idioci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ale jak on mógł takiej wielkości samolotem zaatakować pentagon jak ten budynek to jest zamknięty na cztery spusty, kraty w oknach itp. ja rozumiem że miał tam materiały wybuchowe, ale jakby nie wleciał do środka to co najwyżej rozwaliłby okna i troche narobił "bałaganu" w pokoju;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 "bałaganu" w pokoju;dJa tam nie chcialbym miec takiego jak to okreslasz balaganu, zwlaszcza jak bym w takim pomieszczeniu akurat przebywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 koszkin, Skąd wiesz, że Amerykanie to idioci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 koszkin, Skąd wiesz, że Amerykanie to idioci? Taki stereotyp... Dodałby, że są grubi, ale to by było nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A widziałeś, że są grubi? Widuję takich więcej u nas spoglądając na ulicę. A spędziłem tam trochę czasu. A stereotypy, jak widzę, są tworzone przez takich, którzy tam nigdy nie byli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 koszkin, Skąd wiesz, że Amerykanie to idioci? Pracowałem tam rok. Wszyscy znajomi, którzy tam byli potwierdzają moje zdanie... Polecam Kalifornie, wylęgarnia kretynów. Poza tym ludzie, którzy twierdzą, że Europa to kraj nie grzeszą inteligencją. Ale chyba nie o tym dyskutujemy w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A widziałeś, że są grubi? Widuję takich więcej u nas spoglądając na ulicę. A spędziłem tam trochę czasu. A stereotypy, jak widzę, są tworzone przez takich, którzy tam nigdy nie byli. Ja widziałem dupy bab które zasłaniają słońce na plażach a ich ruchy wywołują fale uderzeniowe. I popieram zdanie, że to głupi naród. Ale nie ma się co cieszyć. My idziemy w tym samym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ależ dyskusja się rozwinęła, dla samego poprawienia sobie humoru warto przeczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Hehe, ciekawe jakby to jakiś Amerykanin przeczytał, albo sam Barack. ale by sie ucieszył :mrgreen: na pewno by nam wizy znieśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 No comments :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 No comments :wink: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=35TbGjt-weA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nie no dowiedziałem sie dopiero że jest figura geometryczna, która ma 1 bok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nie no dowiedziałem sie dopiero że jest figura geometryczna, która ma 1 bok... Jest... tylko nazywa się "koło", a nie trójkąt... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A ja bym powiedział, że "okrąg". Koło to raczej "bryła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A ja bym powiedział, że "okrąg". Koło to raczej "bryła" Bardzo płaska "bryła" by to była . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Może bym powiedział tak: nie ma figury linii krzywej, zamkniętej o 1 boku. Ale fajny offtop od "terrorystów", przez iloraz inteligencji Amerykanów po geometrię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi