ECO400 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Byłem dzisiaj w u chłopaków Bolesławcu, i.. porobiłem kilka zdjęć Byłem na pusto bo coś nie mam weny do latania. ZDJĘCIA a tutaj takie małe after party : http://www.youtube.com/watch?v=87O07CmYTMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie widać na filmie Mustanga, a podobno robraf tylko o takim aucie marzył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 i dalej marzy zielone to autko mamy wykorzystalismy okazje ;D zeby sie poscigac a mustang bedzie z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 a mustang bedzie z czasem Czekam z niecierpliwoscia na film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 niedlugo nagram saleena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Rybciu nie bądź taki i pokaż te swoje fotki na tle mustanga którego ma twój ''Przyjaciel" :twisted: A WŁAŚNIE Eco przyznaj się kto był tak wybitnie mądry i zrył oponami trawę na lotnisku i zdemolował płotki strefowe. Jak trza kosić trawę lub posprzątać lotnisko to niema komu. Jeszcze jedna taka akcja to powyrywam nogi z d...y!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Sero, to nie ja, ja na lotnisku nie byłem autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ja tez nie a co do plotka to przyznam sie ze ja adrian wpadlismy na LIMBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 a ja im tylko pomogłem i przytrzymałem taśmę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 niech no ja was tylko dorwę w me szpony .... Limbo , :x to wy Limbo będziecie na buźkach mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 to wszystko przez Robera bo mu sie zachciało latać pod bramką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi