Krzycho61 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mam na imie Krzysztof i 5 dych na karku. Latam swoimi modelami na południu polski. Jestem z tych co wolą latać niż naprawiać, dłubać i kleić więc z góry okreslam siebie jako lenia. Mam również kilka cech pozytywnych, w tym jedna - usmiech dla każdego. Pozdrawiam więc tych usmiechniętych w locie jak i tych co znów mają coś do poklejenia. Głowa do góry ( no chyba że ktoś lata w goglach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Witam w naszym gronie następnego modelarza z Sosnowca ! Jeżeli Ty lubisz latać nie naprawiać to mam pomysła: Ty będziesz latał i rozbijał,ja lubię budować i naprawiać, więc będę miał zajęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi