kuba94 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Tak jak w temacie, zamieszczam krótki spot promujący żywność ekologiczną i materiał o jego powstaniu. Jestem autorem obu prac i ciekaw jestem waszego zdania na ich temat. :wink: ps. Oba materiały są pracami konkursowym, jeżeli komuś się podobają to może na nie zagłosować pod podanymi linkami.
kuba94 Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Czy nikt z forumowiczów nie zechce skomentować filmików?
tomnow95 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 U mnie się nie chce odtworzyć:/
noker Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Fajne, niby z pierwszego linku można sobie pomysleć, jakiś bzdurny filmik, a na drugim jednak widać, że i taki bzdurny filmik wymaga czasu, sprzętu, zapału i ludzi, żeby powstał.
bubu2 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 A jeszcze lepiej by było, gdybyś w opisie z boku poprawił błędy ort. Będzie lepij przyjęte.
robertus Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Bardzo długooo trzeba czekać aż się otworzy. A co do żywności ekologicznej to jeszcze parę lat temu każdy polski rolnik mógł powiedzieć, że uprawia ekologicznie. Mając parę lat, w drodze do szkoły gdy zgłodniałem to zjadałem szczaw i napiłem się wody z rowu melioracyjnego, gdzie można było zobaczyć cierniki a nawet raki. To była ekologia. Kury chodziły po trawie a krowy po łące. Później zaczęto jednak myśleć o zwiększaniu plonów i zysku. Moim zdaniem, teraz na haśle "eko" również się zarabia. A czy ta nowoczesna żywność ekologiczna jest równie ekologiczna jak ta sprzed 20 lat?...
mkrawcz1 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 zjadałem szczawspokoi napiłem się wody z rowu melioracyjnegoa to już hardcore...nawozów rolnicy zawsze używali nieumiejętnie...plus spływające do rowów pozostałości po trzodzie wypasanej na zmeliorowanych łąkach :-)
Rekomendowane odpowiedzi