krankor Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam wszystkich czytających. Udało mi się zniszczyć ten zacisk lądujący bezpośrednio na ośce silnika. Trzeci element od lewej. Wytoczenie nowego chyba będzie za drogie. Można gdzieś to dokupić u nas? W nastiku są, ale nie do pelikana raczej tu Chodzi o zacisk na fi4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 To nie ten sam? Wybierz odpowiednią średnicę i kliknij. http://www.sklepy24.pl/sklep/sklep_hobby-model_pl/produkty/modele+rc/modele+lataj%C4%85ce/%C5%9Bmig%C5%82a,+%C5%82opaty,+ko%C5%82paki,+piasty/ko%C5%82paki+%C5%9Bm.+sk%C5%82adanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Kołpak owszem, ale pytam o sam zacisk Robercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Ups, nie zorientowałem się, że chcesz kupić sam zacisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Wydaje mi się, że widziałem jakiś czas temu na forum taki temat od dokupieniu takiego elementu, ale za chiny nie mogę odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi