leszek_c Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie wiem czy bylo, ale mi sie spodobalo:) Fajny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja też nie wiem czy było na forum,ale widziałem i mi też się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tylko, że to nie jest z papieru btw http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=44912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tylko, że to nie jest z papieruTo samo miałem pisać. gdyby był z papieru to pewnie poleciałby w jedynym słusznym kierunku. Zastanawiam sie tylko ile kłopotów było z wyważeniem tego dziwadła:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jakby zrobili to z papieru falistego po TV to by byłby prawdziwy z papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jeśli chodzi o modele z papieru, to jestem w trakcie tworzenia czegoś takiego: Kartonowy model RC Jeśli poleci i nie rozpadnie się w pierwszym locie, to będę zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Przedstawiam Paper AirPlane zrobiony przez modelarza RC z Wietnamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 oto prawdziwy samolot z papieru. Dokładniej z kartonu po telewizorze Słowo kluczowe cardboard I pamiętajcie, żeby nie wyrzucać kartonów ;D PS. Budowa http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1107267&highlight=cardboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 I pamiętajcie, żeby nie wyrzucać kartonówBo może ktoś w nie wjechać i umrzeć z powodu obrażeń wewnętrznych :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja nie moge no po prostu prezydent powinien żałobę ogłosić z powodu śmierci H. Mostowiak :roll: :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Bartłomieju, to już nie jest śmieszne ,tylko załosne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Cimek, masz racje. To całe "wydarzenie" zostało wylansowane i teraz na głupocie sprytni ludzie trzepią eciepecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 O czym wy w ogóle mówicie, do diaska? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 robertus, o staruszkach szlochających przez "śmierć" bohaterki w serialu "m jak miłość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dobrze że to nie model ją zabił bo by nas z kraju wygnali... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi