afish Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam chcialem pokazac model kóry sam zbudowalem i nawet lata ;] Niestety tylko 2 fotki bo kolega (wlasciciel aparatu) zapomniel naladowac baterii ;/ Samolocik robilem bez zadnych planów po prostu obmyslalem wyglad na bierzaco .. nie jest moze jakis ladny ale chodzilo mi o konstrukcje na której bede mógł poznac co to latanie
Marcin K. Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Gratuluje Też robie modele"tak żeby mi sie podobały" bez planów tylko troche jeszcze poczekają na obloty...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Samolocik robilem bez zadnych planów eee tam .... :wink: plan przecież był , model ma dać radość i satysfakcję z tego że się udał ( czyli lata )
afish Opublikowano 5 Września 2007 Autor Opublikowano 5 Września 2007 Krzysiu w sumie to musze Ci przyznac racje .. Dokladnie takie bylo zalozenie zeby model polecial (wczesniej zrobilem i dopracowalem RWD 5 niestety nie zdazylem zrobic fotki bo sie rozbil ;/
kylorc Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Ja też zrobiłem model bez pomocy planów no i lata. Opisany jest tutaj: http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=2808 :mrgreen:
marcin133 Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Heh :mrgreen: każdy chyba w swojej historii musiał zrobić coś od siebie :mrgreen: Mój pierwszy model - złożona 1 płyta izofloru. I też LATAŁO Było też więcej......
FX Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Tasmoloty sa niezastapione na poczatek. raz dwa, kilo tasmy i depronu i mamy latające cudo do bezstresowej nauki zrobione z depronu 4mm rowkowanego A oto mój pierwszy i drugi model silnikowy, jeszcze na poczciwą 280tkę i 400tkę z przekładnią. o 3F i lipolach nie było mowy:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.