afish Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam chcialem pokazac model kóry sam zbudowalem i nawet lata ;] Niestety tylko 2 fotki bo kolega (wlasciciel aparatu) zapomniel naladowac baterii ;/ Samolocik robilem bez zadnych planów po prostu obmyslalem wyglad na bierzaco .. nie jest moze jakis ladny ale chodzilo mi o konstrukcje na której bede mógł poznac co to latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Gratuluje Też robie modele"tak żeby mi sie podobały" bez planów tylko troche jeszcze poczekają na obloty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Samolocik robilem bez zadnych planów eee tam .... :wink: plan przecież był , model ma dać radość i satysfakcję z tego że się udał ( czyli lata ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Krzysiu w sumie to musze Ci przyznac racje .. Dokladnie takie bylo zalozenie zeby model polecial (wczesniej zrobilem i dopracowalem RWD 5 niestety nie zdazylem zrobic fotki bo sie rozbil ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja też zrobiłem model bez pomocy planów no i lata. Opisany jest tutaj: http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=2808 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Heh :mrgreen: każdy chyba w swojej historii musiał zrobić coś od siebie :mrgreen: Mój pierwszy model - złożona 1 płyta izofloru. I też LATAŁO Było też więcej...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Tasmoloty sa niezastapione na poczatek. raz dwa, kilo tasmy i depronu i mamy latające cudo do bezstresowej nauki zrobione z depronu 4mm rowkowanego A oto mój pierwszy i drugi model silnikowy, jeszcze na poczciwą 280tkę i 400tkę z przekładnią. o 3F i lipolach nie było mowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.