Skocz do zawartości

Cessna 182 balsa

Freeze-F1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Baribal sorki ale nie wiem ocb??

Jeżeli wyszlifujesz takie "ulżenia" we wręgach, to folia ładniej się ułoży na podłużnicach, nie będzie widać wystających wręg (zwłaszcza na zaokrągleniach kadłuba).

Ale absolutnie nie jest to konieczne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
NA samym dole strony głównej forum pojawił sie nowy dział a w nim projekt Cessna

Mimo założenia okularów i trzykrotnego odświeżenia strony, nie znalazłem tego działu :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam prośbe dajcie jakies stronki lub pomysły jak zrobic obudowe na silnik w tej cessnie i jak moge wyprostowac krzywy tylny plat iwdac na zdjeciu. Prosze pomóżcie bardzie chodzi mi o płat niz o zabudowe silniczka.:(

• 4 lata później...
Opublikowano

Nikt tu tego otwarcie nie napisał, ale wiem od kuchni, że z tą Cessną to wyszedł w końcu jakiś gniot, który łamał się przy pierwszym lądowaniu.

Także skupcie się Panowie na szukaniu innych planów.

Opublikowano
że z tą Cessną to wyszedł w końcu jakiś gniot

Nie gniot.Jest dobrze i lekko zaprojektowany.Model lata świetnie, ale jest przeznaczony jak większość modeli z USA na twarde pasy i równe trawniki ,a nie przygodne łączki z krzaczorami.Pomijam umiejętności pilotów :P

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak o takie plany chodzi. Chyba że masz inne to nie pogardzę .Plany poszukuję dla młodego chłopaka z modelarni swarzędzkiej ,czym będą lepiej rozrysowane tym lepiej .

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.