janegab Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wyrobisko na którym jest zbocze znajduje się jadąc z Kleczewa na Słupcę. Po prawej stronie mijamy wiatraki i 300m dalej po lewo zbocze do latania. Warto założyć długie spodnie, bo w krótkich w chaszczach jak w agreście. Loty na wiatr wschodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Fajnie wiedzieć mam nie daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 to przyjezdzaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ZBOCZENIOWY ZAWRÓT GŁOWY..Czynne 2 kopalnie -okolice Kleczewa pozostalo jeszcze kilka.. 3 fotka..Wola Splawiecka..loty na wiatr południowu byłem widziałem warunki .. Krawędz ściana ..BAJKA..jaki wydmuch.. Wczoraj szukalem miejscowki na wiatr polnocny..SĄ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Janek Tobie "związek F3F" powinien przyznać medal za odkrywanie miejscówek do latania.. Szkoda że w naszej części Polski nie ma takiego fanatyka szukania fajnych zboczy na różne kierunki... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dostanie jak zrobi zawody Albo jak pomoże zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Miło to czytać . zapraszam wszystkich kolegów a szczególnie kozaka- Jurka...na wizje lub latanie. Jurek cichaczem był w mojej parafii tu i tam czasami sie przyznaje . Koniecznie zawitaj- zawody z całego serca pomogę zorganizowac mam wiele znajomości ale one sa zupełnie nie potrzebne dziś tylko kasa i chęci do przybycia uczestników...wszyscy beda mieli blisko ...nawet ci grzesznicy / do modlitwy w licheniu i pokuty razem ze mną / - załatwię pokutę-pokuta dubeltowo latać Lubstów zagina wszystkie tutejsze miejscówki mimo że znacznie oddalony ciszą ,przyrodą ..a i są zbocza własnoręcznie wyczyszczone.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Na pewno sie zjawie na oficjalne oględziny. Zawody w nowych miejscach są dla mnie zawsze fascynujące Latanie wciąż na tych samych górkach bywa nudne. A miejsce nas interesuje właśnie ze względu na w miarę centralna lokalizacje w PL. Może w końcu więcej kolegów by sie ruszyło na zawody i z północy i z południa i z centrum kraju. Ja robię, Jano pomaga i spija śmietankę organizacyjną. A kozak nie jestem i nie bylem - tak asekuracyjnie latającego latacza jak ja nie ma w Polsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dużo w Koninskim jest miejscowk ale Płoszewo - Lubstów / zachód/ i Police -dolna polka biją wszystkie ...dojazd..lądowisko..położenie ...PROFIL zbocza i jego długość,, bliskie sasiedztwo noclegu...a najwazniejsze bezludzie żadnych ochron "robta co chceta"..musisz ocenić zobaczyć, polatać...nawet Kierownik jak gadałem by przyjechał nic nie ryczał tzn...OK.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 No jakoś do końca nie jestem pewien Kierownika - ale warto spróbować :lol: Niektórzy inni znów np. nie lubią dziur w ziemi. Ciężko wszystkim dogodzić, Takie to rozbestwione towarzystwo się zrobiło Latać samemu to trochę inaczej niż zawody - bo na nich głupio będzie jak ktoś przepędzi zawodników Dlatego najważniejsze po miejscówce, jest sprawdzenie czy nikt nie ma nic na przeciwko Teoretycznie zawody przewidziane na koniec maja mógłbym tam zrobić Wcześniej na pewno się spotkamy i ocenimy co i jak A Jan niech działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi